Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "news" <m...@o...pl>
Znaleziono: 19 wiadomości





Odp: swieza bazylia-szukam natchnienia:)

2003-09-17 05:53:02 | news inne posty tego autora

Witam U mnie bazylia też jeszcze w ogródku, ale później wykopuje sadzonki i rośnie sobie w kuchni, do tego jeszcze szałwia, tymianek no i majeranek, a z świerzą bazylią super jesta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: mleko zageszczone

2003-09-17 05:56:52 | news inne posty tego autora

Witam nie wiem jak z otwartym ale zamknięte gotuje się 1 godz. w wodzie, całą puszkę, a później na wafle i mamy wafelki jak pokroimy Pa [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: Odp: swieza bazylia-szukam natchnienia:)

2003-09-17 13:10:35 | news inne posty tego autora

Proporcji na tarte - ciasto niepamiętam, ale do tego jeszcze dodaje się mozareli, wszystko razem się zapieka, a ciasto na tarte to pewnie w każdej książce, chyba że chcesz do jutra ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: mleko zageszczone

2003-09-17 13:14:22 | news inne posty tego autora

Wcale nie musi eksplodować, ja gotowałem dwie puszki przez prawie 2 godz na minimalnym ognuiu puszki oczywiście muszą pływać, a jak się zasnęło to niestety woda wyparowała i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: ostra papryka + grzyby w occie

2003-09-18 06:17:19 | news inne posty tego autora

Maślaki oczywiście można marynować.A slomki o których pisze Iska to poprostu maślaki, w Polsce są dwa główne rodzaje maślaków, nazwijmy je ciemne (brązowe) i jasne z tych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: Zielona szparagowa

2003-09-18 06:38:13 | news inne posty tego autora

Witam. Fasolka trzeba obgotować, powiedzy półtwarda, potem na durszlak i na patelnie na rozgrzaną oliwę, zgniatam czosnek, dodaje, podsmażam nie zadługo bo zrobi sie ciapa, można ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

kania się wyłania

2003-09-19 08:26:08 | news inne posty tego autora

Witam! Wczoraj żona była na grzybach i przywiozła móstwo kani, a kania to grzyb nad grzyby, porostu go solę i pieprzę i na patelni smażę chwilke, wysmienite wychodzą, można też w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: kania się wyłania

2003-09-19 10:39:48 | news inne posty tego autora

W puszczy nadnoteckiej, to są rejony Gorzowa wlk. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

nowy przepis

2003-09-19 11:50:36 | news inne posty tego autora

Witam Przepis na miarę królewskiego: mamy sezon grzybowy, trzeba by było znaleźć pare mniejszych prawdziwków, i robimy je w zalewie własnej lekko solonej, już w samym słoiku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: nowy przepis

2003-09-19 13:08:09 | news inne posty tego autora

Można też samemu złowić:) może być i łosoś, jednak węgorz jest sam w sonbie wyśmienity, a na grilu też palce lizać. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2