Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Monika" <m...@N...poczta.onet.pl>
Znaleziono: 14 wiadomości





szyneczka własnej roboty

2003-01-26 20:34:42 | Monika inne posty tego autora

Znacie jakiś sposób na zrobienie szyneczki bez wędzenia domowym (blokowym) sposobem (bo znudziły mi się słone szynki ze sklepu)? Pozdrawiam Monika [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

sałatki resztówki

2003-01-26 20:30:31 | Monika inne posty tego autora

Czy często robicie sałatki resztówki? Bo mi się dzisiaj udało zrobić taką pyszną palce lizać. Miała być jarzynowa (taka tradycyjna) ale został makaron od zupy, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: R.Makłowicz 26.01.2003- klopsik i marchewka

2003-02-02 14:58:43 | Monika inne posty tego autora

Popełniłam na niedzielny obiad. Z szynki wieprzowej i zamiast boczku wędzonego dodałam surowego i zamiast oregano bazylii. Zapiekłam w podłużnej brytwannie w piecyku. Wyszło palce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

nalewka czosnkowa

2003-02-02 16:27:59 | Monika inne posty tego autora

Wg ostatnio podawanego ostatnio na grupie przepisu zrobiłam nalewkę czosnkową. Powiedzcie jak długo musi dojrzewać zanim zacznie się ją pić? Czy ta ostrość czosnkowa znika z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

wyciskanie czosnku

2003-02-02 16:30:00 | Monika inne posty tego autora

Zakupiłam wyciskacz do czosnku i po wyciśnięciu w środku pozostawała taka jakby skórka czosnkowa (czosnek był wcześniej obrany). Używacie ją do przypraw czy wyrzucacie jako ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szyneczka własnej roboty- saletra

2003-02-03 19:30:46 | Monika inne posty tego autora

A czy ktoś z Was wie gdzie w Poznaniu kupię saletrę (byłam w TEsco i Złotym Groszu i osiedlowych warzywniakach). Monika [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

szynka peklowana - zielona

2003-02-17 12:36:51 | Monika inne posty tego autora

Po 7 dniach pojawilo sie w peklowanej szynce troszke plesni. Umylam dokladnie szynke i upieklam ja w piekarniku. Po upieczeniu w srodku na 1/4 powierzchni jest zielona. Smakuje i pachnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Omlet FU YUNG w wook'u

2003-02-06 18:54:50 | Monika inne posty tego autora

Ostatnio z www.chinafood.prv.pl zrobiłam w wooku tradycyjny chiński omlet Fu Yung (bez kiełków fasoli- dałam ciutkę więcej kurczaka gotowanego). Smak był dobry ale wygląd br ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wok- przepisy

2003-01-13 22:00:12 | Monika inne posty tego autora

> Karmazyn w warzywach Zrobiłam z dorszem filetem bez skóry. Podejrzewałam że się rozleci, a więc najpierw dałam warzywa a potem filet. Ale to co zobaczyłam po 5 minutach po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Z powrotem z Australii...

2003-01-13 22:07:29 | Monika inne posty tego autora

"Stempi" <w...@t...de> wrote in message news:avu5e2$tf9$01$1@news.t-online.com... > No i wrocilem - a wraz ze mna kuchni japonskieij czesci dalsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2