Szukana fraza: Autor: j...@t...pl
Znaleziono: 7 wiadomości
2006-02-25 19:59:53 | j...@t...pl inne posty tego autora
Pati napisał(a): > witam, > od wigilli zostało mi w domu dużo pęczaka, ale oprócz kutii nie mam innych > pomysłów jak ja wykorzystać, szukałam w necie ale nic ciekawego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuwertura/czekolada-roznice?2006-02-26 20:30:04 | j...@t...pl inne posty tego autora
gregorius napisał(a): > Witam > Zastanawiam sie nad tym jakie sa roznice pomiedzy kuwertura czekoladowa a > czekolada, domyslam sie ze kuwertura jest polproduktem. Szukam do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Brytfanna2006-03-15 12:52:11 | j...@t...pl inne posty tego autora
Dla mnie tez sa najlepsze tzw. grube, stare brytfanny, ale z braku laku mozesz zastosowac naczynie zaroodporne, (wpierw podsmaz). Robilem tak dla kolegi na komunie jego córki jak mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nalesniki ze szpinakiem2006-03-15 12:54:26 | j...@t...pl inne posty tego autora
Smialo dodaj ostry utarty zólty ser i tez bedzie dobre. Janusz [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Makaron domowy - jak przechowywac?2006-03-15 18:02:16 | j...@t...pl inne posty tego autora
Moja mama ja tez czasami robilem makaron, a nadmiar przechowywalem w poszewce na jaska. Janusz [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cytat kulinarny2006-03-15 18:16:37 | j...@t...pl inne posty tego autora
Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon - francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zapach stechlizny z okapu kuchennego lub przewodu kominowego/wentylacyjnego - jak sie pozbyc?2006-03-15 18:24:56 | j...@t...pl inne posty tego autora
Jezeli nie sprawdzales czy jest dobry ciag to sprawdz bo to ci moze dawc z przewodu i nic nie zrobisz. Moze jest brudny wiatraczek, przewód kominowy napewno a od tego kominiarz. Trzeba po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia