Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Aga" <a...@a...com.pl>
Znaleziono: 41 wiadomości





Re: Jeszcze o salacie lodowej

2000-10-26 19:27:08 | Aga inne posty tego autora

Użytkownik onet <w...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:004001c03f80$c5b7e160$d1df4cd5@adam. .. > > ----- Original Message ----- > From ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krolik w smietanie

2000-12-14 11:50:53 | Aga inne posty tego autora

> śmierć królikożercom!!! > > Jarek > > Ps. > Niesmacznego A ty co jadasz? aga [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: karp bez skóry

2000-12-16 08:04:31 | Aga inne posty tego autora

W itaj A po co Ty chcesz sciagac skore z karpia, przeciesz skora jest najlepsza, a pozatm jak sciagniesz skore to niewiele Ci tego karpia zostanie. Aga ze swoim skromnym zdaniem o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A co na Sylwestra?

2000-12-16 08:11:37 | Aga inne posty tego autora

U nas od kilku lat nepodzielnie na Wigilijnym i Sylwestrowym stole kroluje KARP. I tylko te dwa razy w roku go jeny choc wszyscy w rodzinie wprost uwiellbiaja karpia. W ynika to z takiej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Glutaminian sodu

2000-10-26 10:13:00 | Aga inne posty tego autora

Użytkownik Ela <e...@b...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl... > Jejku! Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego jak zle robie dodajac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg

2000-10-26 10:57:11 | Aga inne posty tego autora

Użytkownik Marcin Maszybrocki <m...@p...katowice.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:8rrr2f$euo$...@s...icm.edu.pl... > Jak zrobić z niego przysmak na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jeszcze o salacie lodowej

2000-10-26 14:15:09 | Aga inne posty tego autora

Użytkownik Ana <a...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:8rkk7s$4f5$...@n...ipartners.pl... > Użytkownik maja <k...@3...com.pl> w wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg

2000-10-26 14:50:21 | Aga inne posty tego autora

Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:8t97jj$khh$...@f...man.torun.pl... > > nafaszerowac pstraga (mozna go naciac w srodku to bedzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Błonnik

2000-11-03 14:00:54 | Aga inne posty tego autora

> GRECHU wrote: > > > > Znajomy ma zapisaną dietę bezbłonnikową. > > Co nie powinien jeść,czyli co zawiera błonnik? cze siegnelam do swoich notatek ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

restauracja

2000-11-10 07:43:50 | Aga inne posty tego autora

Witajcie! Mam bardzo wielka prosbe: Moj szamowny malzonek otrzymal w pracy bojowe zadanie, ma przyjac kilku waznych dla firmy gosci. Miedzy innymi w gre wchodza kolacje takie slozbowe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 5