Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin <m...@g...pl>
Znaleziono: 20 wiadomości





Re: Ciasto drożdżowe nocne

2011-10-20 12:43:35 | Marcin inne posty tego autora

W dniu 2011-10-20 13:39, medea pisze: > W dniu 2011-10-20 06:38, Marcin pisze: >> W dniu 2011-10-13 21:07, medea pisze: >>> W dniu 2011-10-12 12:43, Marcin pisze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe nocne

2011-10-20 04:38:10 | Marcin inne posty tego autora

W dniu 2011-10-13 21:07, medea pisze: > W dniu 2011-10-12 12:43, Marcin pisze: >> Dziękuje Ewuś biorę się do roboty > > I jak wyszło? > > Ewa Fajna sprawa ! I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gruszkowo!

2011-10-23 06:02:47 | Marcin inne posty tego autora

W dniu 2011-10-22 14:31, Ikselka pisze: > Dnia Sat, 22 Oct 2011 06:28:37 +0200, Marcin napisał(a): > >> W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze: >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rożen

2011-07-10 12:06:27 | Marcin inne posty tego autora

Widziałem takie coś w Avansie za 224 zł 2 lata gwarancji wszystkie akcesoria. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe nocne

2011-10-12 09:41:47 | Marcin inne posty tego autora

Mam dwie blaszki takie na pasztet (szer. 115, dł. 360, wys. 75) Pyt1 ile powinienem zrobić ciasta orientacyjnie ? Pyt2 do jakiej wysokości napełniać formę ? Pyt3 pieczenie jak w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe nocne

2011-10-12 10:43:38 | Marcin inne posty tego autora

Dziękuje Ewuś biorę się do roboty [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe nocne

2011-10-20 05:26:53 | Marcin inne posty tego autora

W dniu 2011-10-15 22:32, Ikselka pisze: > Dnia Sat, 15 Oct 2011 19:28:34 +0200, krys napisał(a): > > >> No to nie wiem, dlaczego. Jeszcze nigdy mi nie klapnęło (znaczy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gruszkowo!

2011-10-22 04:28:37 | Marcin inne posty tego autora

W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze: > http://gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik -podwoj nie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html > No no no, bardzo fajny przepis... > :-) Po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Paprykarz - który najlepszy?

2011-11-12 17:52:19 | Marcin inne posty tego autora

ryba parowana - ugotowana na parze? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Kiszenie ogórków

2012-07-14 05:12:26 | Marcin inne posty tego autora

Czy do kiszenia ogórków koniecznie trzeba obierać czosnek (domowy, ekologiczny i drobny), czy liść porzeczki (my dodajemy) musi być z czarnej czy może być z czerwonej odmiany ? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2