Szukana fraza: Autor: pwz <d...@d...pl>
Znaleziono: 6 wiadomości
2009-09-23 14:53:47 | pwz inne posty tego autora
Prawusek pisze: > Rosół. Kapuśniak z kiszonej kapusty. Grochówka lub fasolówka. O! Dawno nie robiłem fasolówki, dzięki za podpowiedź. Idę namoczyć fasolę |=:-) pwz P.S ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jagnięcina - kostki2009-09-23 13:47:25 | pwz inne posty tego autora
Witam! Mam jagniaka. Całego (tzn. oprawiony i pocięty na kawały; z podrobów zostały płucka, wątroba i serce), ok. 8 kg. Wspominam o tym, ponieważ pewnie nie raz jeszcze zapytam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić Białą Kiełbasę na obiad ?2009-10-20 15:30:22 | pwz inne posty tego autora
Cezar pisze: > Witam > > Proszę podzielcie się pomysłami jak przyrządzić Biała kiełbasę na obiad ? > Dzieki za propozycje :)) Lekko obgotować, na smaku zrobić biały ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: soczysty kurczak winiary z woreczkiem2009-11-30 16:07:51 | pwz inne posty tego autora
bartekkr pisze: > Tak wlasnie robie te podudzia z kurczaka i zastanawiam sie jak ustawic > piekarnik. Na opakowaniu jest napisane po prostu wlaczyc piekarnik na > 200st., dac na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
karp mrożony - galareta?2009-12-07 17:42:52 | pwz inne posty tego autora
Witam! Mam pytanie: czy istnieją jakieś przeciwwskazania, aby zamrożoną rybę (tu: karp) zrobić później (tzn. po odmrożeniu :-)) w galarecie? Wydaje mi się, że wszystko powinno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: karp mrożony - galareta?2009-12-08 07:04:28 | pwz inne posty tego autora
vcore pisze: > Ja mogę powiedzieć tylko tyle że ryba która jest zamrożona zbyt długo > robi się całkowicie mdła i niesmaczna z chemicznym posmakiem, wczoraj > wyjąłem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia