Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Gil <g...@g...pl>
Znaleziono: 17 wiadomości





Re: Grzyby marynowane po ikselsku.

2017-10-11 22:11:52 | Gil inne posty tego autora

In article <59de1948$0$5140$6...@n...neostrada.p l>, i...@g...pl says... > > Gil <g...@g...pl> wrote: > > Pierwsze słyszę o tym. Ewidentnie mylisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tatar z kurczaka

2016-08-26 22:46:35 | Gil inne posty tego autora

In article <M...@n...neostrada .pl>, g...@g...pl says... > > Dzis w restauracji widziałem ofertę tatara z gęsi. To było tu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pokrzywy

2014-05-04 22:59:55 | Gil inne posty tego autora

Od paru tygodni jadam potrawkę z młodych pokrzyw. Jak sie kogoś nie uprzedzi to smak nie odróżnienia od szpinaku. Polecam zdecydowanie. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

suszone o?miornice

2015-08-04 22:33:12 | Gil inne posty tego autora

Witam, Dosta?em paczk? suszonych o?miornic od kuzyna, z wycieczki do Japonii. Jedn? zjad?em bo jestem nuczony je?? solone suche ryby w rosyjskim stylu. Ale to by?a raczej m?ka. Pomy?la?em ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszone o?miornice

2015-08-05 23:15:39 | Gil inne posty tego autora

Dzięki wszystkim za porady. Będzie jednak zupa, jak sugerowano z dodatkiem dorsza plus warzywa i węgierska pasta papryczno-gulaszowa (ta pomarańczowa a nie czerwona). [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

cukinia lub kabaczek - najlepszy przepis

2016-07-23 20:10:27 | Gil inne posty tego autora

Sezon na cukinie i kabaczki. Podaje najlepszy przepis. Cukinię umyć. Następnie pokroić w plastry 1-2cm. Nasolic i popieprzyć. Pieprz czarny lepszy od ziołowego. Polać olejem i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tatar z kurczaka

2016-08-26 22:35:41 | Gil inne posty tego autora

Dzis w restauracji widziałem ofertę tatara z gęsi. To tez drób. Może ten tatar z kurczaka to jest danie w stylu ryby fugu. Zjesz ale masz szansę nie przeżyć. Pozdrawiam [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Podroby - serca wieprzowe

2016-10-07 22:57:48 | Gil inne posty tego autora

Serce opłukać i wymyć z zakrzepów. Odkarajać z tłuszczu. Następnie pokrajać w bardzo cienke, długie paski jak frytki. Opłukać i wysuszyć. Dodac przyprawy najlepiej tylko sól ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Karczochy - czy korzenie łopianu będa lepsze ??

2018-02-18 01:16:30 | Gil inne posty tego autora

Dziś jadłem karczochy po raz pierwszy w zyciu. Byłem rozczarowany. Nijak się to ma do smaku np. szparagów. O smaku decyduje zalewa a same karczochy bez wyrazu. Podobno korzeń ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

świńskie przełyki

2019-01-24 21:45:08 | Gil inne posty tego autora

W KL Kaufland sprzedaja świńskie przełyki. Na tackach obok płucek i wątróbki. Czy jest to jakiś delikates po przyrządzeniu i co z tym zrobić skoro to jest dopuszczone do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2