Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "ssiegmund" <s...@s...com>
Znaleziono: 116 wiadomości





Re: Mrowisko?! Wedzenie

2001-06-08 14:41:01 | ssiegmund inne posty tego autora

Aldehyd to chyba przez samo h, mam racje? ssiegmund <s...@s...com> wrote in message news:bn5U6.246566$Z2.2823858@nnrp1.uunet.ca.. . > Aldechyd mrowkowy .... palce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Obiad na obce forum (propozycja)

2001-05-10 20:53:58 | ssiegmund inne posty tego autora

Czyli jak Twoje kocidlo lubi pszeniczne pedy to juz "vege" (;-), ja jestem miesozerny. Jest jeszcze jakas taka kocia trawka, jak znajde co to Ci podesle nazwe. Pare lat temu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: polenta...???

2001-04-27 16:47:24 | ssiegmund inne posty tego autora

Polenta robiona jest z maki kukurydzianej. A to przepis: http://www.bellaonline.com/views/externalLink .jsp?ex ternalUrl=http://custom. bellaonline.com/food_and_wine/italian_recipe_ baspole ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: marynata na grill

2001-05-10 18:50:10 | ssiegmund inne posty tego autora

Masz racje. Poledwica jak "sama nazwa wskazuje" jest miekka. Jesli jest twarda to znaczy kucharz do niczego. pozdrawiam, Slav Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wrote in ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Obiad na obce forum (propozycja)

2001-05-10 19:52:57 | ssiegmund inne posty tego autora

Zasiej mu "catnip" nie wiem jak to po polsku i zobaczysz reakcje. pozdrawiam, Slav Herbatka <b...@d...com.pl> wrote in message ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zurek zagranica - USA

2001-05-16 13:36:57 | ssiegmund inne posty tego autora

Oj kusisz. pozdrawiam, Slav Dana <d...@n...com.pl> wrote in message news:3b023738$1@news.vogel.pl... > Komu przyslac zakwasu zurkowego w sloiku? Mam tez w sloikach majowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi

2001-05-17 14:07:22 | ssiegmund inne posty tego autora

Zamiast walkowania kup sobie wloska maszynke do makaronow, ciasto wychodzi wspaniale i znacznie lzej, walkowanie to bardzo "tradycyjna" metoda. pozdrawiam, Slav Grazyna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Miód

2001-06-04 14:17:47 | ssiegmund inne posty tego autora

Masz racje, pszczelarze potrafia "dokarmiac" pszczolki syropem, zeby szybciej produkowaly miod tyle tylko, ze wtedy miod nie jest miodem. Czsem jest to praktykowane w deszcowe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przyrzadzic szpiak?

2001-06-05 15:10:47 | ssiegmund inne posty tego autora

A coz to jest "czoch"? pozdrawiam, Slav Adam Majtyka <m...@s...pekao.com.pl> wrote in message news:3B1C9D81.6B9B780A@szczecin.pekao.com.pl. .. > Co wy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na barszcz czerwony.

2001-06-06 14:10:01 | ssiegmund inne posty tego autora

Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wrote in message news:1eujvy2.jn1x3y1suckdlN%wlos@tele.com.pl. .. > To nie wiesz, ze tu nie wolno krytykowac, a tym bardziej pisac > pogardliwie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 10 ... 12