Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: a...@p...onet.pl
Znaleziono: 81 wiadomości





Re: Ojejku jejku [OT] (Re: [długie] Kolacja w La Scali...)

2003-07-03 00:20:28 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> 2003-07-03 01:31, osoba przedstawiająca się, jako > 'a...@p...onet.pl', zachciała zauważyć: > >>Być może wiele osób nie wzięło udziału w dyskusji z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: poszukuję sprawdzonego i prostego przepisu na mazurek

2004-03-24 00:12:52 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> Spod pieke osobno, walkuje bardzo cieniutki, wycinam kwadrat, zawijam do > srodka brzegi. Pomarancze myje w bardzo goracej wodzie, kroje w cienkie > plastry razem ze skorka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Puffs: czy to nasze ptysie, czy vol-au-vent?

2003-06-18 00:15:24 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> > > eeee tam, rurki...masz szczescie, ze trafilas na prawidlowa grupe. Nie szczęscie, tylko dobrych kompanionów na swojej grupie, którzy mnie skierowali, gdzie trzeba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Puffs: czy to nasze ptysie, czy vol-au-vent?

2003-06-18 00:19:27 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> pewnie zaraz bedzie z tego jakas drobna swieta wojna, ale... wrzuce > swoje trzy grosze:) > > wedlug larousse gastronomique (wyd. amerykanskie) klasyczne > vol-au-vents ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: masa kajmakowa

2003-06-28 03:45:35 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> Mleko w puszcze  slodzone gotowac 2 godziny. > Wymieszac z kostka masla. > > > Perzekladac wafle, biszkopty, polewac ciasteczka. > Mniamusne. > > Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Filiżanka - ile to jest?

2003-06-28 22:12:17 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

To z pozoru banalne pytanie stanowi, przynajmniej dla mnie klucz (wytrych) do wielu, często bardzo zachęcających przepisów kuchni amerykanskiej, których nie jestem w stanie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ogórki małosolne?

2003-06-28 22:37:54 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> np: liść chrzanu,  listek czarnej porzeczki, listek wiśni, kawałek świeżego > chrzanu(korzeń),  koper i ząbek czosnku > > rahab > > Ale ten koper, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: masa kajmakowa

2003-06-28 22:42:59 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> > > > A to masło to konieczne? Ja używam bez. Do mazurków takoż. Palce lizać. > > > > Pozdrawiam > > Lama > > > > Nie wiem czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Filiżanka - ile to jest?

2003-06-29 00:13:59 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> w stanach po prostu nie uzywa sie szklanek w kuchni, a raczej > kubeczkow o tej samej pojemnosci, stad to slowko... 'cup' to 250 ml, > czyli tyle co polska szklanka wlasnie. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Filiżanka - ile to jest?

2003-06-29 00:50:04 | a...@p...onet.pl inne posty tego autora

> tak, tak... mam tu taka miarke, i zgadza sie: 1 cup = 8 uncji (8 oz) = > 250 ml.. Zycze powodzenia... > > > Zb. > Dzięki! Teraz już nic mnie nie powstrzyma od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 9