Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Jagna " <b...@g...pl>
Znaleziono: 15 wiadomości





Re: Łosoś - jak podać jak przy żadzić i inne wątpliwości.

2005-06-26 22:01:15 | Jagna inne posty tego autora

waldek <x...@o...pl> napisał(a): > > Użytkownik "Jagna " <b...@g...pl> napisał w wiadomości > news:d9lkmp$9l$1@inews.gazeta.pl... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co ze śliwek??

2006-08-25 12:53:21 | Jagna inne posty tego autora

Krystyna Chiger <k...@p...pl> napisał(a): > Jagna wrote: > > > No niby tak ale bez słoikowania by sie nie obyło a tego chcę uniknąć. Mnie > > chodzi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pulmicort

2005-09-24 20:05:24 | Jagna inne posty tego autora

justy <j...@g...pl> napisał(a): > > a czy mozna (jesli jest w postaci tabletki) go rozlupac na pol i wziac > tylko > > te pol? > > nie. to jest lek do ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: głupi problem!

2005-03-12 07:15:49 | Jagna inne posty tego autora

Sylwia S. <m...@p...onet.pl> napisał(a): > Witam! > > Muszę po raz pierwszy sama przygotować Wielkanoc i tutaj proszę Was o pomoc > co mam podać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sałatki z sałaty lodowej

2005-03-14 13:57:49 | Jagna inne posty tego autora

Sowa <m...@w...pl> napisał(a): > > Wcale nie prawda, sałata ma sporo kwasu foliowego, witamin - prowitaminę A, > oraz B1, B2, C, PP i E (czyli można ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sałatki z sałaty lodowej

2005-03-15 08:16:51 | Jagna inne posty tego autora

Sowa <m...@w...pl> napisał(a): > > nadzwyczajnym źródłem mikroorganizmów. > > ? 8-) Jasne że bzdurka:) ale wymyśliłam, oczywiście chodzi o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak oddzielic mieso od kosci? Szybkowar

2005-06-13 14:14:45 | Jagna inne posty tego autora

musta <m...@p...onet.pl> napisał(a): > Czesc > > Ugotowalem i dzieki za rady. Napisze tu kilka uwag dla potomnosci. > > Czas gotowania wyszedl mi 1 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś - jak podać jak przy żadzić i inne wątpliwości.

2005-06-26 07:15:37 | Jagna inne posty tego autora

sadyl <s...@p...onet.pl> napisał(a): > PS: A moze trochę z niego zostanie mimo 5 osób? Reflekuję :) :) zapraszam ale obawiam się zę mozesz się zawieść. To są tacy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bezsens robienia przetworów na zim

2005-08-17 18:47:34 | Jagna inne posty tego autora

raisa <r...@v...pl> napisał(a): > I jak taka jedna Basia roznosić potem po znajomych przetwory z dawnych lat, > bo jej się nie mieszczą w spiżarni. Mam cały ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jaka zupa pasuje??

2005-11-20 08:39:21 | Jagna inne posty tego autora

Witam niedzielnie. Miał być obiad bez upy ale mam zupowe dzieci i jednak coś musze zaserwować. Tylko nie wiem co mi bezie pasowało do pieczonych pstrągów z warzywami?? Czasu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2