Szukana fraza: Autor: "Krzysztof Burmer" <k...@u...com.pl>
Znaleziono: 23 wiadomości
2000-05-09 16:42:35 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam szanownych grupowiczow onegdaj (jakies 2 lata temu) dosc duzo udzielalem sie na grupie. Teraz pisze bo pewnej rzeczy mam po prostu po dziurki w nosie. A mianowicie robienia stekow z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Stek! - koniec swiata2000-05-15 15:55:47 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
> PS. W niektorych restauracjach lepszych od steak-house'ow takie steaki > podaja na plaskiej, zeliwnej patelni na ktorych sie one smazyly. Kiedys w restauracji hotelu Bryza w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: AMARULA ???!2000-05-23 18:38:31 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Użytkownik ISIA <i...@m...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:UXyV4.8477$z...@n...tpnet.pl. .. > AMARULA Witam, ja cos takiego zakupilem. Likier jest bardzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Stek! - koniec swiata2000-05-10 07:16:02 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Dzieki dla wszystkich sprobuje jeszcze raz :) KB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: obiad na trasie do Zakopanego2001-04-27 11:43:29 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam, jakos nikt nie wspomnial o bardzo dobrej (i w miare taniej) restauracji Chlopskie Jadlo w miejscowosci Glogoczow jakies 20 km od Krakowa w kierunku na Zakopane. Restauracja polozona ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Losos wedzony - mrozony2001-10-25 09:32:42 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam, jakies 3-4 lata temu udzielalem sie troche na tej grupie. Pamietam dyskusje m-dzy innymi z MagdalenaB - czy obecnie to Magdalena Basset? W kazdym razie witam i przechodze do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Halibut w sosie pomaranczowym2001-11-05 15:43:03 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam, w sobote zaposilem gosci i postanowilem zrobic cos delikatnego, nalepiej z ryby. Znalazlem przepis w Moim Gotowaniu i wbrew swoim zasadom, ktore mowia - nie sporzadaj dania na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: galka muszkatolowa2001-11-05 15:48:47 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
A ja kupilem zapas zielonego pieprzu to jest podobne jak czarny ale deliktniejsze w smaku. Dodaje go teraz (oczywiscie w calosci) do niemal kazdego miesa jakie robie. KB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co myślicie o rybie w sosie wiśniowym?2001-12-10 21:59:00 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam, EKSPERYMENTUJ! To jest lepsze niż przygotwywanie dan ktore zna sie juz dobrze. Ja ostatnio popelnilem podobny wybryk - halibuta w sosie pomarańczowym - rewelacja (przepis oglosilem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Katastrofa !2001-12-10 22:09:14 | Krzysztof Burmer inne posty tego autora
Witam, absolutnie nie zgadzam sie z przedmowca :) ja odkad kupilem robota o wiele czesciej decyduje sie na robienie ciast (drozdzowych, na pierogi, czy tez makaron). Ugniecenie ciasta na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia