Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Antoni" <p...@s...ca>
Znaleziono: 5 wiadomości





Re: wedzenie?

2000-08-27 16:50:08 | Antoni inne posty tego autora

Witam Jezeli podasz wiecej szczegulow moze bede mogl pomoc. Jakie mieso(wolowe,wieprzowe,drobne czy elementy - szynka ,karkowka na baleron moze schab)? Generalnie do wedzenia uzywa sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasztetowa - jak?

2000-09-11 01:23:14 | Antoni inne posty tego autora

jarko <b...@k...net.pl> wrote in message news:8oo04v$839$1@news.telbank.pl... > witam. > Wlasnie przymierzam sie do zrobienia kilku wedlin ( kielbasa, szynki itp.) > chce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Shaker

2000-09-29 01:38:16 | Antoni inne posty tego autora

Danka <j...@n...nl> wrote in message news:39b6858b$0$39479@news2.zeelandnet.nl... > Kupilam sobie wczoraj shaker do dressing'ow salatkowych. Taka fajna > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Male pytanko z angielskiego

2000-09-30 20:53:24 | Antoni inne posty tego autora

Danka <j...@n...nl> wrote in message news:39d48c67$0$52718@news2.zeelandnet.nl... > Uwazaj, bo Cie zaraz ktos skarci za nieznajomosc angielskiego. > Pozdr ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: waga miesa

2000-11-28 01:51:33 | Antoni inne posty tego autora

Ola <o...@k...gliwice.pl> wrote in message news:3A22B6AA.A6DE888C@kopnet.gliwice.pl... > > Moze to nieco glupie pytanie ale jestem ostatnio odkrywcza ;) i > odkrylam, ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X