Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "" <h...@o...pl>
Znaleziono: 41 wiadomości





MIGRENA

2003-07-28 13:21:46 | h...@o...pl inne posty tego autora

witam, czy macie jakiś dobry i szybki sposób na migrene? może jakiś domowy? -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: Co to za mięso PACHWIANA?

2003-07-26 22:48:28 | h...@o...pl inne posty tego autora

niema czegoś takiego, jest pachwina czyli tłusty kawałek tuszy wieprzowej z okolic pachwin i brzucha, przetapiaja to na smalec albo wędzą i sprzedaja jako "wędzonke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Spis potraw niezjadliwych

2003-07-26 22:54:27 | h...@o...pl inne posty tego autora

wrzuć mrozony szpinak na rozgrzane masełko, podpiecz troszke ale żeby nie przypalić, dopraw do smaku pieprzem, solą lub (i) jarzynka (knor itp) dodaj troszke przyprawy w płynie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to za mięso PACHWIANA?

2003-07-27 21:08:48 | h...@o...pl inne posty tego autora

musieli sie machnąć w pisowni, niema takiego mięcha a ogonki :) mniam z kapuchą kiszoną, danko w sam raz na zime :))) -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zembacz

2003-07-27 21:05:19 | h...@o...pl inne posty tego autora

kupiłam kiedyś stek z zębacza i od razu odradzam ci piec go na patelni, ja tak zrobiłam i z prawie pół kilograma "stopił" sie do małego dzwonka karpiopodobnego. niedało ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to za mięso PACHWIANA?

2003-07-28 14:52:20 | h...@o...pl inne posty tego autora

no coś koło tego, gotujesz kapuste z ogonami kiedy będą takie półmiekkie dosypujesz kaszy, może być nawet pęczak, doprawiasz na pikantnie (ja dodaje konserwową papryczke chili) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to za mięso PACHWIANA?

2003-07-28 18:11:50 | h...@o...pl inne posty tego autora

Dzięki za pojaśnienie problemu! A jeszcze jedno pytanko: jak się te ogony konsumuje? ja te ogony kroje tak na 3 kawałki jeden i gotuje, sa tak miękkie że kościki same wylatują ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to za mięso PACHWIANA?

2003-07-28 21:45:47 | h...@o...pl inne posty tego autora

Dzieki :) robiłam coś podobnego w pracy, tylko bez wina i kalarepki a z ziemniakami w typie zupki jarzynowej, wyszło boskie! ale tego przepisu też spróbuje, jednak wystarczy jeden ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kurze łapki

2003-07-29 18:19:36 | inne posty tego autora

hehe a co tu przemija :)) 1. Odciąć pazurki, oczyścić z resztek skóry (tej żółtej) i innych paskuctw, wrzucić do gara, zalać, przyprawić do smaku i gotować do miękkości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: owoce morza

2003-07-30 10:11:48 | inne posty tego autora

Robie je w bułce, jak chamburgera. paczka owoców morza - mieszanka, sól, pieprz, papryka w proszku, bułka, wieksza, przekrojona nie do końca z wyskubanym środkiem (ale bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 5