Szukana fraza: Autor: "AdamGreg" <Adamgreg1@usun_to_wp.pl>
Znaleziono: 13 wiadomości
2003-08-29 19:28:52 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> słowa, słowa... ale ani słowa gdzie Jan Kwaśniewski studiował medycynę, gdzie robił jakielkolwiek specjalizacje, jakie tytuły uzyskał, nic... Poza tym co sam napisał ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Czy Jan Kwaśniewski jest oszustem?2003-10-29 22:11:38 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> Mowcie do niego DOCHTÓR - były precedensy np Wilczur.....:-) [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Palenie2004-04-06 18:59:17 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> na tej grupie ok. rok temu był link do artykułu w polonijnym portalu http://www.monitorpl.com artykuł napiala pani Małgorzata Hess - a traktował o wpływie nikotyny na ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: smaczna kuchnia dietetyczna?2003-10-23 19:55:53 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> Poczytaj o MM (montignac) - ja po roku -18kg. Wieczorem proponuje szproteczki, wędzoną rybkę, łososia - ale bez chlebka. Pomidorek, papryczka - cytrynka. Czerwone winko. W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Beaujolais nouveau2003-12-15 19:49:36 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> polecam Bułgarów w pawilonie Cepelii (rondo Marszałkowska/Aleje Jerozolimskie W-wa) za 15 PLN 1,5L ( Jumbo) Sofia Merlot - da się wypić i nie dobika kwasem pozdrawiam [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Gęś + korzeń imbiru2004-03-17 19:07:45 | AdamGreg inne posty tego autora
Dawno temu w radiowej TRÓJCE usłyszałem przeis na gąskę (gotowaną - duszoną?) w towarzyststwie tej przyprawy - Czy ktoś pamięta?? pozdrawiam Grupę :-) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wilgotne ciasto - mniam2004-04-06 18:30:26 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> parzone - zalane gorącym mlekiem? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sok - samorobka.... taniocha....2005-05-01 20:04:57 | AdamGreg inne posty tego autora
<ciach> Sokowirówka Zelmera wydaje się dziwnie podobna do reklamowanej w Mango ! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: złodziejskie pieczenie miesa2004-02-22 18:34:09 | AdamGreg inne posty tego autora
Moje doświadczenia z tzw. "boczkiem wędzonym" wskazują na długotrwałe moczenie mięsa w osłodzonej wodzie - w końcu cukier to tylko ok. 2 zł/kg. Wiąże wode w mięsie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sredniowieczne slodycze2004-03-17 19:55:36 | AdamGreg inne posty tego autora
Użytkownik "jarek" <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:c37289$fls$1@nemesis.news.tpi.pl... > > Użytkownik "Hanna Burdon" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia