Szukana fraza: Autor: Marcin z Krakowa <m...@i...pl>
Znaleziono: 6 wiadomości
2002-01-04 14:08:05 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
> >Jesli chcesz zrobic oryginalna to musisz sie przygotowac na takie oto >specyfiki: >chinskie grzyby (nikoniecznie), bambus - moze byc z puszki, slodki ketjap, >sos sojowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa kwasno-pikantna2002-01-07 15:51:51 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
On Fri, 4 Jan 2002 17:00:15 +0100, <m...@h...com> wrote: >Moglabym, ciekawa jestem jak ci wyjdzie )) Dzieki wielkie - jutro pitrasze :) Pozdrawiam, Marcin [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa kwasno-pikantna2002-01-08 08:26:29 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
On Fri, 4 Jan 2002 17:00:15 +0100, <m...@h...com> wrote: >Taka zupa nie moze dlugo stac, najlepiej zjesc od razu w podgrzanych >miseczkach. Zycze udanego gotowania. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak wypalic WOK-a2002-01-09 12:14:05 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
A w ogole to jest zapotrzebowanie na przpisy kuchni chinskiej - moze sa jakies ciekawe (polskie) strony z orientalnym zarciem? Marcin [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wisnie maraskino2002-01-16 11:22:18 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
>Maraschino jest to likier wisniowy produkowany ze specjalnej odmiany wisni. >Marasca jest to wisnia pospolita i z odmiany tej wisni produkuje sie wlasnie >wspomniany likier ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Zapiekanka z mikrofalowki2002-01-11 09:04:39 | Marcin z Krakowa inne posty tego autora
Moze i ja dorzuce swoj przepis: bierzemy kilka ziemniakow (surowych), kroimy na dosc grube plasterki, rozkladamy na talerzu. Do tego cebula (zwykla, surowa) - ilosc wedlug uznania, tez na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia