Szukana fraza: Autor: r...@h...com (Robert Piotrowicz)
Znaleziono: 11 wiadomości
2000-08-26 09:49:39 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Comber sarni po litewsku Dobrze skruszaly, oczyszczony z blon nie marynowany comber sarni nasolic, opruszyc lekko pieprzem i natrzec utluczonymi jagodami jalowca (5 szt). Odstawic w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Comber sarni2000-08-26 11:17:58 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Comber sarni po litewsku Dobrze skruszaly, oczyszczony z blon nie marynowany comber sarni nasolic, opruszyc lekko pieprzem i natrzec utluczonymi jagodami jalowca (5 szt). Odstawic w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Comber sarni2000-08-26 11:17:58 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Comber sarni po litewsku Dobrze skruszaly, oczyszczony z blon nie marynowany comber sarni nasolic, opruszyc lekko pieprzem i natrzec utluczonymi jagodami jalowca (5 szt). Odstawic w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczony dzik2000-08-27 20:14:36 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Bylem co prawda w tym roku w Parku Asterixa ale przepisu na calego dzika nie znalazłem. W zamian mogę zaproponować comber lub udziec (udziec nie mniejszy niż 2 kg). Mięso zalewamy w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Comber sarni2000-08-29 09:27:52 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
>From: "Magdalena Gierlotka" Witam >Hmm, a jak uzyskac "Dobrze skruszaly"? >Magda (to moj pierwszy raz na liscie:)) Praktycznie kazde dorosle (oczywiscie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: niekoniecznie lubczyk2000-08-30 11:10:30 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Polecam cukier w kostkach z zenszeniem (np. do slodzenia zielonej herbaty). U nas mozna go kupic w herbaciarniach. Robert ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: amarantus2000-08-30 20:13:05 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Fachowcem nie jestem a to ponizej znalazlem na stronie www.republika.pl/amarantus/ Amarantus (szarłat spożywczy) należy do grupy najstarszych roślin uprawnych świata. Przed ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Moje szybkie ciasto2000-09-10 17:20:29 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
To i ja sie dorzuce I Ubijamy w kolejnosci 5 jajek, 1 szklanka cukru, 1 i 1/2 szklanki maki, 1 kisiel cytrynowy. Do ubitej masy wlewamy 10-15 dag stopionego masła. Wylewamy na blache, na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Masełko czosnkowe?2000-08-27 11:16:30 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
Maslo czosnkowe Utrzyj maslo smietankowe z sola i przecisnietym przez praske zabkiem czosnku. Proporcje dowolne. Niektorzy dodaja drobno posiekana natke pietruszki aby zlikwidowac zapach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie-Pekniety wrzód?2001-04-23 17:28:21 | Robert Piotrowicz inne posty tego autora
ogromny problem-jej Ojcu pekl wrzod na zoladku,okolo tygodnia temu,i doslownie boi sie jesc... Pekniete owrzodzenie zoladka jest jednym ze stanów, w których operacja chirurgiczna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia