Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Antek Laczkowski" <a...@p...wyrzuc.onet.pl>
Znaleziono: 21 wiadomości





Re: Po jakim czasie mięso przestaje się nadawać do użycia?

2007-02-16 19:08:43 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 16-02-2007 o 19:47:36 @nn <a...@g...pl> napisał(a): > Kurde! Mam problem - kupiłam karczek, leżał 2 dni w lodówce, następnie > go zamarynowałam i leżał ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mole spożywcze - jak się ich pozbyć?

2007-06-10 14:35:04 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 09-06-2007 o 23:52:04 Przemolo <p...@g...zmyla> napisał(a): > To czym te cholery się żywią skoro siedzą np. w jakichś szparach, a nie > w jedzeniu? *Nie* ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupelnie inna grochówka...

2007-03-13 14:28:35 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 13-03-2007 o 14:43:40 Marsjasz <m...@g...pl> napisał(a): > Marek W. napisał(a): >> Użytkownik "Marsjasz" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Technika robienia zupy

2007-08-24 20:54:34 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 24-08-2007 o 22:25:47 iwanos <i...@6...pl> napisał(a): >> Smacznego - Antek > > antek kiedys przesłałbys technike robienia kupy Iwanos, jebaku wielu matek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Technika robienia zupy

2007-08-24 20:17:11 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Forwarduję to, co napisałem do znajomych. Nie che mi się robić zmian, więc proszę wybaczcie czasmi dziwne wstawki. Antek ---------------- To dla kucharek/kucharzy. Przepis to nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A kto Lubi POMIDORÓWKĘ ?

2007-04-20 14:34:55 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 20-04-2007 o 16:07:50 Norbi <n...@p...onet.pl> napisał(a): > Proponuje za?o?yae klub tej?e zupy ! > Ja oczywi?cie UWIELBIAM !!! Chciałbym być klubowiczem. Czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chlodnik na upalne...

2007-05-31 09:01:46 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 30-05-2007 o 20:38:09 ja <a...@p...onet.pl> napisał(a): > Ja robie tak > gotuje pęczek botwinki pokrojonej na kawałki (buraczki też na > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nalewka wiśniowa - jak to zrobić ?

2007-02-26 19:23:52 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 26-02-2007 o 18:08:51 Rostov <r...@o...pl> napisał(a): > Witam, > > Od razu zaznaczam, że jestem w tej dziedzinie absolutnym amatorem, > więc z góry wybaczcie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tortilla

2007-03-01 13:59:07 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 01-03-2007 o 11:25:33 <s...@g...com> napisał(a): > Zeby tortille byly naprawde miekkie, ciasto musi byc bardzo cienkie. Dodawałem do ciasta (przed wyrabianiem) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Skrobia ziemniaczana

2007-03-13 13:30:46 | Antek Laczkowski inne posty tego autora

Dnia 13-03-2007 o 11:51:02 Tomasz Dryjanski <i...@o...pl> napisał(a): > Istnieje pewna subtelna różnica, bo mąka ziemniaczana to suchy, biały > proszek, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3