Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 931 wiadomości
2006-01-03 18:06:28 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): >> Suszenie to nie marynowanie. >> :-) > > > oj madralo, ona juz jest suszona a ja chce ja w jakis sposob uczynic > jadalna :-) Tykwę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Drożdze2006-01-03 18:11:36 | JerzyN inne posty tego autora
Alicja napisał(a): >>Małymi literkami jest pewnie napisane: piekarskie. >>:-) > > > Hmm, to teraz mam jeszcze wiekszą zagadkę, bo tam nie ma nic o drożdzach > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Drożdze2006-01-03 18:34:44 | JerzyN inne posty tego autora
luckass napisał(a): > Jeszcze są drożdże winiarskie i to też w kilku rodzajach :) Przyznam się iz takowych do pieczenia nie stosowałem. :-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-03 18:46:31 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): >> Tykwę? > > > tak, tykwe- Kampyo Od tego trzeba było zacząć. >> Użyk kwasu solnego. > > > jakbym napisal ze chodzi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-03 18:51:50 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): [...] > skoro po raz kolejny nie masz nic madrego do powiedzenia, po co sie > wogole odzywasz? :-/ Mam dziś dobry dzien dla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-03 19:04:56 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): >> Suszenie to nie marynowanie. >> :-) > > > oj madralo, ona juz jest suszona a ja chce ja w jakis sposob uczynic > jadalna :-) Zobacz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-04 21:57:41 | JerzyN inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Le mardi 3 janvier 2006 ŕ 20:04:56, dans <dpehuj$oug$1@nemesis.news.tpi.pl> vous écriviez : > > >>jednoroczna roślina warzywna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-04 21:59:16 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): >> Zobacz jaki błąd popełniłes zadając nieprecyzyjne pytanie: >> TYKWA POSPOLITA > > > ok, tylko ze ja wyraznie zaznaczylem ze chodzi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tykwa do sushi2006-01-04 22:01:59 | JerzyN inne posty tego autora
Tomek Domek napisał(a): >> Mam dziś dobry dzien dla ... >> http://www.tsuji.ac.jp/hp/gihou/Basic_Techniq ues/jap an/rehydrating/gourd_strips/kanp.htm > dziekuje Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przechowywanie oscypków2006-01-05 14:58:44 | JerzyN inne posty tego autora
BasiaBjk napisał(a): > Użytkownik Wojciech Wierba napisał: > >> Raczej nie, poniewaz wypas skonczyl sie juz dawno. > > > Dlatego w pierwszym poście w tym wątku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia