Szukana fraza: Autor: richo nazca <n...@n...nospam.com.pl>
Znaleziono: 531 wiadomości
2005-02-18 15:10:58 | richo nazca inne posty tego autora
Michal Misiurewicz napisał(a): > richo nazca wrote: >> Nie podobo Ci się to? Ale ci, którzy próbują się temu przeciwstawiać >> nazywasz oszołomami? 'Ale tych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Lawenda2005-03-23 18:59:54 | richo nazca inne posty tego autora
Marta Góra napisał(a): > Dnia Wed, 23 Mar 2005 12:07:00 +0100, richo nazca napisał(a): > > >>Natomiast garten perle zaleca wymieszać z wilgotnym piaskiem i wstawić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: sos do szparagów2006-05-30 22:44:14 | richo nazca inne posty tego autora
Zamboni napisał(a): > richo nazca napisał(a): > >> Holenderski. >> > > a jak go zrobić? Nie chce mi się przepisywać ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciasto drożdżowe z mięsem2007-08-25 07:03:42 | richo nazca inne posty tego autora
richo nazca napisał(a): > Kulebiak. ...oraz pizza. -- richo [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Yerba mate2007-09-17 18:37:04 | richo nazca inne posty tego autora
richo nazca napisał(a): > Czy się trzeba przyzwyczaić? Najlepiej. Piwa też kiedyś nie lubiłem ;) Ależ yerba daje... czadu! -- richo [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: POMOCY2007-11-08 14:16:05 | richo nazca inne posty tego autora
richo nazca napisał(a): > Zapewniam, że łoś... łosoś - rzecz jasna ;) -- richo [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Stek2006-03-11 18:57:06 | richo nazca inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): >> >>richo: >>- Stek i kotlet to forma raczej niż treść. >>Ewa: >>- Nie do końca... Bo kotlet to co innego niż eskalopki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Stek2006-03-11 23:39:28 | richo nazca inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): >>>>richo: >>>>- Stek i kotlet to forma raczej niż treść. >>>>Ewa: >>>>- Nie do końca... Bo kotlet to co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Stek2006-03-16 10:00:57 | richo nazca inne posty tego autora
Misiek napisał(a): >>Czytam. >> >>1. Kuchnia Polska, s. 438, przepis 772.. >> >>"Stek wieprzowy... schab okroić z tłuszczu..." >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nowa jestem i kompostownik [OT]2006-03-19 10:54:06 | richo nazca inne posty tego autora
Jerzy Nowak napisał(a): > richo nazca napisał(a): > >> Podstawową cechą kompostownika musi być dostęp powietrza. [...] > > > Jesteś z Marsa? Ale pytasz, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody