Szukana fraza: Autor: "mściciel" <m...@p...fm>
Znaleziono: 18 wiadomości
2004-02-28 19:46:43 | mściciel inne posty tego autora
No to może ja coś powiem bo poruszłeś "lamerski" temat więc żaden szanujący sie grupowicz nie spojrzy nawet na niego dłużej Moja rada znajdź sobie kobietę żołnierzu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gołabki i....2004-02-28 19:47:33 | mściciel inne posty tego autora
nóz i widelec -- Best regards Michal Użytkownik "Magda Gierak" <m...@a...waw.pl> napisał w wiadomości news:c1qovh$20gh$1@mamut.aster.pl... > Witam, > mam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: podpuszczka sery2004-04-20 17:50:35 | mściciel inne posty tego autora
A jak się robi żółty No tego jescze dokładnie nie wiem ale można znaleźć przepisy w necie. Na pewno ważne są kultury bakterii, ale je można "ukraść" z innego sera, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
chleb chrupiąca skórka2004-04-23 14:29:33 | mściciel inne posty tego autora
Mam pytanko, czasem wypiekam sobie chlebek i zazwyczaj jest mniamuśny, tylko nie potrafię uzyskać takiej chrupiącej złoto-brązowej skórki. Czy ktoś wie jak to zrobić. Tzn wiem że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
chrupicy chlebek2004-04-24 08:06:27 | mściciel inne posty tego autora
Mam pytanko, czasem wypiekam sobie chlebek i zazwyczaj jest mniamuśny, tylko nie potrafię uzyskać takiej chrupiącej złoto-brązowej skórki. Czy ktoś wie jak to zrobić. Tzn wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
podpuszczka sery2004-04-20 16:57:10 | mściciel inne posty tego autora
Mam pytanko, czy można w polsce gdzieś dostać podpuszczkę. Bardzo chciałbym zrobić swój własny żółty, czy po proostu twardy ser a wiem ze bez podpuszczki nie jest to możliwe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: podpuszczka sery2004-04-21 15:22:37 | mściciel inne posty tego autora
Wszystko ładnie i pięknie tylko nadal poza jedna sugestia Grzegorza Muchy o Chyżnem nadal nie wiem skąd wziąć podpuszczkę:))) > [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
szparagi2004-05-04 13:10:35 | mściciel inne posty tego autora
Kupilem wlasnie po drodze przez woielkopolskę trochę szparagów (4 wiązki za 20 zł razem to chyba nie źle). Prośba o jakieś linki do dobrych przepisów dzięki michał [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia