Szukana fraza: Autor: m...@y...com
Znaleziono: 659 wiadomości
2007-03-29 22:05:42 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 28, 12:49 am, "Sky" <s...@o...pl> wrote: > ...rozmieniam się na drobne... > ;) Fajnie. Będzie Cię więcej sztuk :) [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: przyprawy i produkty przy problemach z wątróbką2007-03-29 21:47:31 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 29, 10:18 pm, "bodzio" <b...@g...pl> wrote: > ..jeśli macie coś coś wpływa pozytywie to też bym najmocniej prosił Pij rano i wieczorem napar z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nie sypiaj z wrogiem ;)2007-03-30 10:19:34 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 30, 11:37 am, "Sky" <s...@o...pl> wrote: > Naukowcy: mężczyźni powinni spać samotnie (...) Nie dotyczy to chyba Eskimosów (do niedawna), którzy śpiąc ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Do Asiczki2007-03-30 14:28:33 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 30, 3:59 pm, Maciej Jastrzębski <p...@a...man.lublin.pl> wrote: > Tylko dupa u mnie wielka, > Stąd pseudonim mam - Ikselka." Biedne, biedneś ty homo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Do Asiczki2007-03-30 14:36:42 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 30, 4:08 pm, " Nixe" <n...@f...pl> wrote: > > :D :D :D A | Miałabyś ładny uśmiech, Nixe, gdyby nie Twoje wąskie, zacięte usta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gazania l?ni?ca - pikowac?2007-03-30 18:27:06 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 29, 8:27 am, Lady <g...@N...wp.pl> wrote: > Pikować czy wysadzać do gruntu bez pikowania? > Co gazeta/etykieta od nasion, to inna receptura :| > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Proste pytanie..2007-03-30 20:34:32 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 30, 9:15 pm, "Hau hau" <b...@h...pl> wrote: > Już mam wszystkie produkty do sałatki, tylko miałem kłopot z wędzonym > łososiem.. Janie, w Makro, w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Mazurek bakaliowy z zapiekaną polewą serową i glazurą morelową.2007-03-30 21:08:49 | m...@y...com inne posty tego autora
Przygotować: Kruchy spód z wysokim rancikiem Bakalie różne pokrojone - ilość po pokrojeniu wystarczająca do wypełnienia spodu Polewa do zapieczenia Kruchy spód: 50 dag mąki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mazurek bakaliowy z zapiekaną polewą serową i glazurą morelową.2007-03-30 21:28:35 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 30, 11:16 pm, "Joanna" <j...@w...pl> wrote: > Prosze o przepis na te polewe. > Ciasto wyglada na smakowite! :-) Wklejam cały przepis na sernik - przyda ci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OBIADEK2007-03-31 15:41:08 | m...@y...com inne posty tego autora
On Mar 31, 5:07 pm, "Panslavista" <p...@w...pl> wrote: > Krupnik. Schabowy, ziemniaki, buraczki zasmażane. Topinambur sote... Buraczki też. Ziemniaki - w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia