Szukana fraza: Autor: "plitkin" <p...@i...pl>
Znaleziono: 128 wiadomości
2004-11-08 22:36:40 | plitkin inne posty tego autora
> Ponieważ są tak drogie, to po prostu nie schodzą Racja. > W dodatku mają do przejechania ładny kawał drogi z miejsca > wyprodukowania. To nie ma najmniejszego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [agd] pomoc przy wyborze2004-11-10 16:45:53 | plitkin inne posty tego autora
> Kiedys pracowalem w sklepie agd i sprzedawalem tego ogromne > ilosci i nigdy nikt nie wrocil z reklamacja. Ciekawe jak reklamacja miala wygladac? Ze sie zepsulo? NO to w karcie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupic *prawdziwa* szynke?2004-11-10 16:47:46 | plitkin inne posty tego autora
> szynka parmenska dojrzewa ok 12 miesiecy wiec raczej nie zepsuje sie w > sklepie przed sprzedaniem. Sam to wymysliles? Slaba teoria. Tlumacze: szynka dojrzewa w SPECJALNYCH ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka2004-11-11 00:04:51 | plitkin inne posty tego autora
NAjszybsza: Puszka kukurydzy + puszka tunczyka w drobnych kawalkach w sosie wlasnym + majonez. DLa gurmanow - ananas z puszki. Salatka na 4 osoby - 2 min. roboty. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupic *prawdziwa* szynke?2004-11-11 00:10:34 | plitkin inne posty tego autora
> Az sprawdzilem. Po otwarciu opakowania trwalosc szynki parmenskiej wynosi > 90 dni. Opakowanie ma 6 kg, uwazasz ze supermarket nie sprzeda 6 kg szynki > w try miesiace? 1 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupic *prawdziwa* szynke?2004-11-11 00:12:07 | plitkin inne posty tego autora
Swoja droga: dzisiaj kupilem takie cos, co sie nazywa "BASTURMA". Kupilem od szefa ormianskiej knajpy. 60 zl/kg. PYCHA! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pizza2004-11-12 20:17:50 | plitkin inne posty tego autora
Nie jadlem nigdy pizzy przygotowanej w piecu na drewno. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zrobiłem pyszny szaszłyk2004-12-14 19:17:14 | plitkin inne posty tego autora
> Wlozylem wieprzowine i boczek na godzine do zamrazarki. Mieso sie > zamrozilo troche , Moge wiedziec po co? >ja naostrzylem noz (bardzo wazna rzecz - ostry noz) Zgoda :-) i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wigilia w Egipcie?2004-12-15 15:10:54 | plitkin inne posty tego autora
> Witajcie, mam pytanko - tak mi smutno, bo na Święta jedziemy do Egiptu. Biedactwo! Ale biedactwo! Kto cie w to wpakowal? Chyba ktos kto cie bardzo nie kocha? :-) Ale z tego co ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ... pizza ..2004-12-17 14:45:17 | plitkin inne posty tego autora
> ... tak samo zawsze jakos od spodu jest biala chociaz upieczona ... Wczesniej posyb blat kaszka kukurydziana. > NAPISZCIE JAK PIECZECIE PIZZE i czy wyrastaja wam brzegi :D ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia