Szukana fraza: Autor: Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl>
Znaleziono: 400 wiadomości
2006-03-08 14:10:12 | Marsjasz inne posty tego autora
paskuda napisał(a): > Mam ochote zrobić włoskie przyjęcie i prosze Was o naprowadzenie na kilka > ciekawych przepisów (ale niezbyt trudnych). > > Na razie mam w planie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piec konwekcyjno-parowy i inne urządzenia pytanie2006-03-09 11:01:51 | Marsjasz inne posty tego autora
barracuda napisał(a): > Witam,\ > wiem że może nie na temat ale otwieram restauracje i poszukuje sprzętu do > gastronomii tj, piec konwekcyjno-parowy, do pizzy frytownice ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 11:39:29 | Marsjasz inne posty tego autora
dogma napisał(a): > pamana napisał(a): > >> mam filet z pangi i co dalej? jestem w kwsti ryb kompletny laik,nie >> umiem ich robic ,po usmazeniu pol zostaje na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 12:21:51 | Marsjasz inne posty tego autora
Misiek napisał(a): > > Cny zroznicowane (filety z Pangi) > Max jakie widzialem to 19,20/kg > "normalna" cena to od 15 do 17 zl/kg > W promocji (nie nie w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: poledwiczki wieprzowe i co dalej ?poradżcie!!2006-03-12 03:14:21 | Marsjasz inne posty tego autora
Waldemar Krzok napisał(a): > eddi wrote: > >> Witam, kupiłem 3 spore polędwiczki wieprzowe i nie bardzo wiemy z żoną >> jak to smacznie przyrządzić ( jako dodatki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zrazy "radziwiłłowskie" - szukam przepisu2006-03-12 11:00:45 | Marsjasz inne posty tego autora
Magdalena W. napisał(a): > Witajcie, > > czy zna ktoś z Was takie zrazy?? Moja Mama wymyśliła sobie, że zaskoczy > gości wytworną potrawą, przepis (a razem z nim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-12 11:41:23 | Marsjasz inne posty tego autora
Jerzy Nowak napisał(a): > BasiaBjk napisał(a): > >> Aicha napisał(a): >> >>> Się podepnę. Czy wersję z cytryną/limonką i plasterkowanym czosnkiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
ryz + tunczyk + brokuly + zielony groszek...2006-03-17 17:18:19 | Marsjasz inne posty tego autora
Witam ze skladnikow zawartych w temacie chcialbym stworzyc jakies niezbyt ciezkostrawne danie... moze ktos ma jakis pomysl / przepis na risotto np. jakis delikatny sos ??? pozdrawiam Mars [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: świeża makrela2006-03-17 17:22:07 | Marsjasz inne posty tego autora
Malgosia Kozicka napisał(a): > Co z nią zrobić? Upiec, usmażyć? Nigdy nie jadłam innej niż wędzona. > Proszę o wszelkie sugestie i przepisy. > > M.K. rybka dosc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zanik umiejetnosci kulinarnych...2006-03-19 03:04:37 | Marsjasz inne posty tego autora
eM eL napisał(a): Oszczedzcie > sobie prosze komentarzy typu jacy to Ci Amerykanie glupi, bo degrengolada > kulinarna to feneomen ogolnoswiatowy i Polski tyz nie ominela. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia