Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości





Re: Jaki opiekacz elektryczny

2012-06-26 14:04:02 | czeremcha inne posty tego autora

Przypomniały mi się czasy - lata świetlne temu - i przywieziony z NRD opiekacz... Z tym, że używaliśmy go głównie do zapiekanek... Pyszne były... Ale zdarzało się korzystać z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-24 13:56:02 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu piątek, 20 lipca 2012 22:18:41 UTC+2 użytkownik medea napisał: > Dzisiaj robiłam część z jagodami, a część z mięsem. Z jagodami trudno > się kleją. Z jagodami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-25 08:12:34 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu wtorek, 24 lipca 2012 20:21:22 UTC+2 użytkownik medea napisał: > A moďż˝esz podaďż˝ przepis na to ciasto? Zaintrygowaďż˝aďż˝ mnie. > Chďż˝tnie teďż˝ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-26 20:15:16 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu środa, 25 lipca 2012 17:27:20 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > Jakbyś posmarowała białkiem &quot;zgrzewy&quot;, toby się nie śmiały otworzyć :-) Otworzyły ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-26 20:16:13 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu środa, 25 lipca 2012 17:28:04 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > A odsmażane tyż nie? Nie. To jak próba reanimacji racucha drożdżowego - też się nie udaje... Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-27 09:08:54 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu czwartek, 26 lipca 2012 23:14:01 UTC+2 użytkownik medea napisał: > Kostka droďż˝dďż˝y taka &quot;nasza&quot;, czyli 10 dag? Tak tak, nasza. W Ire takich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu Wam zajmuje lepienie pierogów?

2012-07-30 06:11:37 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu sobota, 28 lipca 2012 21:04:34 UTC+2 użytkownik medea napisał: > No właśnie niekoniecznie, bo o pożądanej konsystencji ciasta pierogowego > piszą na temat wyrabiania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na sałatkę

2012-08-10 13:12:08 | czeremcha inne posty tego autora

Na różnych gościach wypróbowana - wszystkim zawsze smakuje i zajadają się, że hej... Ułożyć na dnie głębszego półmiska warstwę sałaty rzymskiej /może być lodowa/ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na sałatkę

2012-08-10 13:13:03 | czeremcha inne posty tego autora

Na różnych gościach wypróbowana - wszystkim zawsze smakuje i zajadają się, że hej... Ułożyć na dnie głębszego półmiska warstwę sałaty rzymskiej /może być lodowa/ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomidory

2012-08-11 09:31:05 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu piątek, 10 sierpnia 2012 18:50:33 UTC+2 użytkownik maksjanka napisał: > wymyśliłam że sparzę, obedrę ze skóry, Posiekaj, rozgotuj, odparuj nadmiar wody, przecedź lub ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 37 . [ 38 ] . 39 ... 50 ... 77