Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Oliwa z oliwek w przepisie na ciasto na pizze

2015-03-26 19:28:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Pszemol napisał: >>> Wiele ludzi w ogole nie zdaje sobie sprawy z istnienia innych rodzajow >>> grzybow niz biale pieczarki bo tylko widzieli w sklepach. Jak uslysza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

2016-03-13 18:47:11 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Młode wiosenne mniszki > Jasne, jasne, że młode. > >> i pokrzywy -- to ja chętnie. > Pokrzywy też? Pokrzywy nawet bardziej. Jajecznica ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaczka pieczona rozpływająca się w ustach - po ikselsku :-)

2014-11-21 16:12:14 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Trybun napisał: >>> A jednak w naszych kręgach kulturowych to kapłaństwo >>> kojarzy się z celibatem... ;-) >> Gdyby się nie kojarzyło, to by pan profesor ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaczka pieczona rozpływająca się w ustach - po ikselsku :-)

2014-11-24 12:39:12 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Trybun napisał: >>>> Gdyby się nie kojarzyło, to by pan profesor nie pisał o kapłoństwie. >>>> Wydawało mi się (jemu pewnie też), że takie rzeczy są dla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaczka pieczona rozpływająca się w ustach - po ikselsku :-)

2014-11-24 15:10:40 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>>>> Gdyby się nie kojarzyło, to by pan profesor nie pisał o kapłoństwie. >>>>> Wydawało mi się (jemu pewnie też), że takie rzeczy są ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dzika róża

2016-03-31 11:43:53 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Literatura przedmiotu wspomina, że całkiem nieźle radzi >> sobie w ciemnej smreczynie. Daleko lepiej nawet, niżli >> limba próchniejąca, co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Sosna pinia

2012-06-23 00:10:33 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

uciu napisał: > Moje na razie sią takie: > http://img16.imageshack.us/img16/7971/pict242 1.jpg > > Są z szyszek przywiezionych 2 lata temu z Grecji - gdy się otwarły > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Ketchup - :)

2014-07-24 19:34:36 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Stefan napisał: > Stryj opowiadał, ze najlepsze buty robił Hiszpański (Warszawa, > Krakowskie Przedmieście) ale to było przed wojną... Stanisław. I to nie jeden. Ani ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ratunku, wegańska uczta

2014-10-26 19:24:27 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Alek pyta: >>> Ostatnio w makro widziałem "szynkę z łopatki". >> >> Musiała być przednia! > > A najprzedniejsza byłaby z głowizny? Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

2015-02-12 16:40:57 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Podobnie na czym innym przecież polega puszystość kurczaka, a na > czym innym puszystość ciasta. Choć zgodzę się, według mnie lepszym > określeniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 20 ... 60 ... 200