Szukana fraza: Autor: "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl>
Znaleziono: 467 wiadomości
2007-01-15 10:00:14 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
>> kuchenkę z dwoma płytami grzewczymi - 25A bezpiecznik przedlicznikowy - >> i od 1,5 roku użytkowania - jeszcze nigdy nie wyleciał. > Nic takiego dziwnego, skoro ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Odwieczny problem - kuchenka gazowa/elektryczna2007-01-15 10:04:42 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> przyłączami, projektami, spawaniem rur itp więc ludziom mówi się że gaz > jest > niebezpieczny i sprzedaje się mieszkanie tylko z prądem. u moich rodzicow byl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Płyta elektryczno-indukcyjna2007-01-16 08:47:08 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> patelni do naleśników, takiej z niskim brzegiem. Te które są na rynku to > niestety aluminiowe i nie nadają się do tej płyty. Raz spróbowałem i widzialem patelnei z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Z czego zrobić kuchenny blat??2007-02-05 12:42:28 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> Granitowy blat to: > a) marny wygląd (bo popularny granit wyglądem bliższy jest do taniego > lastrico niż do przysłowiowego marmuru) ????? -- idziesz do kamieniarza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Czy mozna przykleic lustro lazienkowe do glazury?2007-02-09 15:52:58 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
ja mam przyklejone na silikon (ok 20 malych ,,ciapek'' ma 1m^2 lustra) pozdrawiam WM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: fasolka wyszła troche gorzkawa jakby cierpka2007-03-29 07:30:25 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> Sól - jakieś 100% ;-) > Potem (kostka rosołowa Knorr) tłuszcz roślinny, tłuszcz zwierzęcy, > glutaminian sodu, inozynian disodowy, guanylan disodowy, warzywa suszone ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jagniecina swieza2007-05-16 09:04:50 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> wielkie dzieki za wskazowki - kierunek Hala Mirowska! pozdrowka! WU wlasnie dzisiaj zakupilem maly udziec; prawie we wszystkich stoiskach z baranina byly bardzo mlode sztuki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Termoobieg2007-05-16 13:48:45 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
wydaje mi sie ze jest roznica zasadnicza grzanie grzalka dziala nie tylko poprzez nagrzanie powietrza (ktorym moze krecic wiatrak), ale i przez promieniowanie podczerwone czyli w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jagniecina swieza2007-05-17 11:25:36 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> > poprosze o podzielenie sie przepisem na przygotowanie tegoż baraniego > udźca. > :) oczyszczam z blon i nadmiaru tluszczu tluke jalowiec, ziele angielskie, pieprz i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: CHLEB NA ZAKWASIE!2007-06-25 13:27:33 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
w zaleznosci jak aktywny jest zakwas ja daje ciasta od 1/2 do 2/3 foremki ostatnio to mi zaczal rosnac dopiero po 2 godzinach, a po nastepnej poltorej mi sie znudzilo i wsadzilem do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia