Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Znaleziono: 1021 wiadomości
2005-04-07 08:25:52 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> > A po wlasciwie sciagacie? Czy to nie jest zbedne zawracanie czterech > liter? Są tacy co jej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja dla obcokrajowców2005-04-07 08:44:29 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Wędzenie w zimnym dymie odbywa się w temperaturze od 16 do 30 stopni > Celsujsza. Do 22 stopni z tego co wiem. 30 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja dla obcokrajowców2005-04-07 08:55:15 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > > > Mnie się wydaje, że produkt jest surowy > > > dopóki nie podda się go obróbce termicznej. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: o deseczce sztorcowej słów kilka2005-04-07 09:00:52 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Osobiście podejrzewam że kupiłeś tanią (20 zł?) deskę z podłego drewna. > Drewno w dobrym gatunku nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja dla obcokrajowców2005-04-07 09:10:43 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > A. źle odczytałem Twoje pytanie. Wędzenie jest to metoda konserwacji i > aromatyzacji. ;-) Hmmmm, pomogę ci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja dla obcokrajowców2005-04-07 10:19:49 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Po prostu nazywają tam "wędzeniem" na zimno to, co zwykle nazywa się > wędzeniem na ciepło. Ale to i tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: o deseczce sztorcowej słów kilka2005-04-07 10:28:14 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "A.L." <a...@n...pl> > rajmund napisał(a): > >>>Proponuję nie popadać w paranoję. > >>eeee, chyba juz za pozno :))) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja dla obcokrajowców2005-04-07 10:58:15 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > > Brak nam słów jak widać: > > http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=59637 > > na określenie produktu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: warzywa sezonowe2005-04-12 11:47:52 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "@nn" <a...@p...pl> > Użytkownik "Agata Mryczko" <a...@g...univ.gda.pl> > > tak patrze na slonce za oknem i zastanawiam sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: warzywa sezonowe2005-04-12 12:36:12 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "batory" <b...@b...poczta.onet.pl> > No tak, w zasadzie jeszcze nic teraz nie rośnie. Chyba, że fiołki, które > można ponoć kandyzować ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia