Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości
2003-03-28 10:23:37 | ostry inne posty tego autora
A co to ma wspólnego ze strągiem ? -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie mam pomyslu na obiad :(2003-03-28 11:41:03 | ostry inne posty tego autora
Coby nie odsyłać do postów - poniżej wybór :) Warzywa: papryka, pietruszka ( korzeń), por, cebula (różna), kapusta pekińska, bakłażany, brokuły, ogórek itd ( bez marchewki) Do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie mam pomyslu na obiad :(2003-03-28 12:44:06 | ostry inne posty tego autora
> Chyba nie doczytałeś, że to dla chorego na żołądek. > Pozdr. - Gośka (Lublin) No to makaron sojowy, kurczak smażony na oliwie z oliwek, cebula i troszkę czosnku. Przecież ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie mam pomyslu na obiad :(2003-03-28 13:04:53 | ostry inne posty tego autora
Jak zupa to na gołębiach - pycha,. tylko skąd tu gołębie wziąć :( -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie mam pomyslu na obiad :( {OT}2003-03-28 13:37:58 | ostry inne posty tego autora
Dajcie spokój, te gołębie od chinoli i vietnaców to musi być starszna trucizna pełna metali ciężkich.:) -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fernet2003-03-31 06:57:01 | ostry inne posty tego autora
Pij mocno zchłodzony i traktuj jak lekarstwo ( tak samo jak np unicum:) -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: potrawka z kurczaka2003-04-01 10:01:39 | ostry inne posty tego autora
Gotujemy filet z kurczaka i udzka ok 20-30 minut z warzywamy ( jak na rosół ) Wyjmujemy, zdejmujemy skórę, kroimy na odpowiadajace nam kawałki. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT?] znow bardziej pokochalam lososia :-)2003-04-01 10:17:09 | ostry inne posty tego autora
> Ze mi przypomniales o drugiej rybie, ktora nie smierdzi ryba ;-) > I ze nastepnym razem kupie wlasnie pstragi :-) No jest jeszcze filet z soli, halibut, dorada... -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurki w śmietanie - wariacje na temat?2003-04-01 10:19:27 | ostry inne posty tego autora
Możan gąski spróbować - ale to na jesieni. -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie mięso - na szybko ;-)2003-04-01 11:06:53 | ostry inne posty tego autora
Filet z kurczaka drobno pokroić, cebulkę posiekać, czosnek przez praskę. Rozgrzać oliwę na patelni, wrzucić cebulę, wrzucić czosnek, po chwili kurczaka, dodac curry, sól lub sos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia