Szukana fraza: Autor: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 823 wiadomości
2002-08-06 17:14:06 | Agata Solon inne posty tego autora
Pomidory (na jedna duza pizze chyba 1/2kg, najwyzej Ci zostanie na potem) sparzyc, obrac, usunac badylki i wydusic sok z pestkami. W rondlu rozgrzac oliwe, wrzucic pomidory, dusic az sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ostra czerwona papryka - pomocy!2002-09-05 19:54:59 | Agata Solon inne posty tego autora
Użytkownik Grzegorz Szutka <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:al70ra$rms$...@n...onet.pl... > :: > :: gar jest pusty i poklepujemy się po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Krucho-drozdzowy placek ze sliwkami (P)2002-09-08 21:47:53 | Agata Solon inne posty tego autora
Takiego chyba jeszcze w tym sezonie nie bylo, wiec chyba sie nie powtarzam. -1/2 kg maki -50g drozdzy -100g cukru -3 jajka -skorka z cytryny starta na drobnej tarce -cukier waniliowy z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lody mietowe2002-09-08 22:26:27 | Agata Solon inne posty tego autora
Użytkownik Joanelle <j...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:algg8s$d87$...@a...dialog.net.pl.. . > Ja tam nie czuję nic proszkowego i uwielbiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boguś, co ty wiesz o gotowaniu - żenada???2002-09-09 21:20:28 | Agata Solon inne posty tego autora
Użytkownik Lukasz Madeksza <m...@g...de> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:3...@g...de... > Taaa, skad ja to znam :-( > Nadkwasota = niet sokow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boguś, co ty wiesz o gotowaniu - żenada???2002-09-09 21:26:57 | Agata Solon inne posty tego autora
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do grup dyskusyjnych napisał:00fonu0np65m4dapjhk5lsv07qmk6dtfho@4 ax.com.. . > w sumie organizm sam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żurawina!!!2002-09-10 15:10:18 | Agata Solon inne posty tego autora
Sos zurawinowo-gruszkowy do mies: Kg zurawin, pol kilo gruszek (twarde, soczyste), 700g cukru. Zurawiny zasypac cukrem, odstawic na kilka godzin. Zagotowac, skrecic ogien na minimum ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oscypki2002-09-17 20:05:33 | Agata Solon inne posty tego autora
Salatka: Brokuly, kalafior, fasolka szparagowa - jadnakowe wagowo porcje, ugotowac al'dente w wodzie z sola i cukrem. Posypac szczodrze utartym na grubych oczkach oscypkiem, dodac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Łopatka..i co dalej2002-09-17 20:09:24 | Agata Solon inne posty tego autora
Użytkownik Janusz Orłowski <j...@a...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:84Ih9.151104$1...@n...chello .at... > Witam. > > Rozmraża mi się duża ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uparty piekarnik2002-09-20 20:36:12 | Agata Solon inne posty tego autora
Mam podobnego Whirlpoola i tez mam z nim problemy. Nigdy sie nie udaje biszkopt, zawsze wychodzi cienka zelowa, a bezy robia sie gumowe. Czy ktos sobie z tym poradzil? Agata Solon ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia