Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości
2002-01-25 09:49:56 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Kasia wrote: > > z ryzem osobno podanym, lub tez wymieszanym z potrawa > albo z pieczywem czosnkowym, bylo niedawno o tym, i z pieczywkiem smakuje mi > najlepiej > a jesli o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mleko z mikrofalowki2002-01-25 09:54:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
"domańczak" wrote: > > Nie wiem, czy to kogoś zainteresuje, ale np. mleka matki odciągniętego dla > dzieciaczka nie wolno podgrzewać w mikrofali, i to nie dlatego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Teflon czy "zdolna" kucharka?2002-01-25 09:56:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
p...@s...pl wrote: > > > Wczoraj udalo mi sie zniszczyc patelnie teflonowa. > > Teflon to wynalazek sprzed 20 lat. Aktualnie do patelni już zbytnio się nie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchenka z dwoma piekarnikami2002-01-25 10:00:24 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Krysia, w obrone mikrofali - przeciez nikt Ci nie kaze do srodka > > wkladac wlasnej glowy! > > K.T. - starannie opakowana > Powtórze tylko to, co napisalam w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2002-01-25 10:15:52 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Kasia wrote: > > pikantne = chilli > a z kawalkami mieska nie jadlam > wyprobuje :) znaczy świeże chili dodać! Ja biorę chile ancho, smakują pikantnie i aromatycznie, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchenka z dwoma piekarnikami2002-01-25 10:19:41 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Rozumiem, ze kuchenki mikrofalowe maja wiele zalet i wad - ale czy ktos > odpowie na pytanie glowne tego watku: > > Czy spotkaliscie sie z kuchenka (gazowa lub elektryczna), ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Stojak2002-01-25 12:36:42 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
---MAR--- wrote: > > Dzięki. Żonę kocham ale do Waldka nie pojadę. Chyba kupię jej zestaw z > Kamis'a też jej się podobał. a szkoda... Ale faktycznie, takie stojaki są ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchenka z dwoma piekarnikami2002-01-25 13:30:53 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Podaj proszę publikację, na którą się "Mamo, to ja" powołuje. Chodzi mi > > o poziom energii WCz zagrażających łożysku. > > > > Waldek > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: glutamat ?2002-01-25 13:56:41 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> : Czy ktos wie coz to jest glutamat i skrobia spozywcza, ktore wystepuja > : w przepisach (zwlaszcza kuchni chinskiej)? > : > A nie glutaminian? To wzmacniacz smaku i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wok żelwny czy stalowy2002-01-25 14:01:52 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Som rozniste szkoly na ten temat. Poszukaj w archiwum. Za miedza tez > ostatnio o tym byla mowa i zdania byly podzielone. Jedyni byli za wokiem ze > stali karbonowej inni za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia