Szukana fraza: Autor: "Krzysztof" <u...@k...net.pl>
Znaleziono: 82 wiadomości
2002-03-28 11:28:18 | Krzysztof inne posty tego autora
> > > przez dr Kwaśniewskiego? Słyszałem sporo pozytywnych komentarzy > dotyczącej a ja wiele negatywnych :-) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wino w zupach2002-04-08 11:33:58 | Krzysztof inne posty tego autora
Istniej wiele rozbieznych teorii na temat dodawania wina do zup sa takie ktore preferuja dodawanie wina do skladnikow zupy i odparowywanie go sa teorie dodawania wina na poczatku gotowania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ale dretwa grupa2002-04-17 08:19:40 | Krzysztof inne posty tego autora
Ale dretwa grupa Zamiast kucharzy z krwi i kosci same cioty i kury domowe :-) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Barszcz bialy a zurek2002-06-04 07:03:26 | Krzysztof inne posty tego autora
>A ja nadal twardo sie upieram ze barszcz bialy to uproszczona wersja >zurku, i chyba nikt mi tego nie wybije z glowy nie badz taki pewny siebie :-) istnieje zasadnicza roznica ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Maslo sklarowane2002-06-04 07:35:48 | Krzysztof inne posty tego autora
Czy wiecie, ze w takim masle mozna teoretycznie (bo w praktyce byloby to drogie przedsiewziecie :-)) smazyc frytki w 180 stopniach? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
barszcz bialy i zurek2002-06-04 08:04:32 | Krzysztof inne posty tego autora
>A ja nadal twardo sie upieram ze barszcz bialy to uproszczona wersja >zurku, i chyba nikt mi tego nie wybije z glowy nie badz taki pewny siebie :-) istnieje zasadnicza roznica ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sos2002-06-06 08:55:42 | Krzysztof inne posty tego autora
nie lubie bensa, ale caly sekret tkwi w occie i miodzie [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Prosba o przepisy2002-06-06 13:02:33 | Krzysztof inne posty tego autora
jajko sadzone - chcesz? wszyscy knoca ta potrawe ja znam przepis, ktory potrafi wyciagnac z jajka wszystko co dobre podpowiem tylko ze robimy je w piekarniku :-) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wina godne polecenia pytanie2002-06-06 13:25:26 | Krzysztof inne posty tego autora
A mozesz mi wytlumaczyc czym w praktyce rozni sie wino wytrawne od wytrawnego wermutu? (oprocz zastosowania oczywiscie) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sos-porada2002-06-07 05:44:25 | Krzysztof inne posty tego autora
caly sekret tkwi w occie (nie spirytusowym!!!) i miodzie (gorsza wersja - cukier) Reszta to czosnek, ziola i przyprawy (mniej wazne, ale wazne :-)) Eksperymentuj i stworz taki sos jaki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia