Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: wiku <s...@r...pl>
Znaleziono: 714 wiadomości





Re: Przepis może nie na Żywca, ale na coś niewielegorszego [LOKALNE - ang]

2004-07-22 13:25:51 | wiku inne posty tego autora

Leo wrote: > No fakt, ja mam dość wygodnie - koło mnie jest plac targowy, więc > sobie zamawiam troszkę chmielu u zaprzyjaźnionego rolnika. Ale z tego > co wiem (bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wiecie, że...

2004-07-26 09:10:11 | wiku inne posty tego autora

Janek wrote: > w Indiach wiele ludzi ma np. grupę 0 a jest > wegetarianami. mozna tez spotkac takich, ktorzy jedza koty wiku -- http://www.breakbeat.pl/ MAY THE BREAKZ BE ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: o piwie

2004-07-26 10:11:31 | wiku inne posty tego autora

Agusia (Lublin) wrote: > Witam! > Mam tę książkę i mogę ją polecić wszystkim! Jest świetna! Doskonale się czyta. Autor zwraca uwagę na te drobnostki, które tworzą miłą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-26 11:56:39 | wiku inne posty tego autora

flower wrote: > Po przeczytaniu kilku zachęt spróbowałem zamarynowac imbir. Włożyłem go > do słoika 4 lipca. Kiedy będzie gotowy? nie praktykowalem tego jeszcze, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-26 12:13:24 | wiku inne posty tego autora

Shrek wrote: > Nazywa sie to Amazu shoga (Amai - slodki, su - ocet, shoga - imbir. > Amazu = ama ("i" sie wycina, ama jest rdzeniem wyrazu) + su ("zu" > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chciałem ukisić rydze czy ...?

2004-07-26 13:37:40 | wiku inne posty tego autora

adek wrote: > Może ktośma przepis a moze tak przed zadaniem pytania sprawdzic watki z ostatnich chociaz dni ??? http://tinyurl.com/5n4hv wiku -- http://www.breakbeat.pl/ MAY ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-27 09:08:04 | wiku inne posty tego autora

eM eL wrote: > "do sushi nie uzywa sie surowych ryb slodkowodnych ze wzgledu na obecnosc > potnecjalnie szkodliwych pasozytow. Mozna natomiast uzywac slodkowodnych > ryb ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pzasta z czarnych oliwek-do czego?

2004-07-27 09:17:38 | wiku inne posty tego autora

gregorius wrote: > Czy ktos zna jakies praktyczne i > smaczne zastosowanie jej? moze ci posluzyc jako jeden ze skladnikow tapenady przeklejam przepis (ty oczywiscie masz juz pol ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pzasta z czarnych oliwek-do czego?

2004-07-27 12:04:02 | wiku inne posty tego autora

gregorius wrote: > Nie > podajesz ilosci oliwek ja tez dostalem taki na oko, kolezanka bodajze z prowansji ten przepis przywiozla, robiac po prostu smakuj az osiagniesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pzasta z czarnych oliwek-do czego?

2004-07-27 12:37:40 | wiku inne posty tego autora

gregorius wrote: > Dzieki za ten przepis. poszukalem i znalazlem przepis precyzyjny - > http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt.php?id_o =24 u mnie to jednak troche inaczej wyglada ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 56 . [ 57 ] . 58 ... 70 ... 72