Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2007-05-23 07:38:43 | BBjk inne posty tego autora
nikalu pisze: > Wsadziłam do pierkarnika nagrzanego na 200 stopni.. Może to kwestia > tego, że mam gazowy i bez termoobiegu? Kruche piekę bez termoobiegu. Temperatura ok... a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: No to ryba...2009-01-30 09:31:52 | Bbjk inne posty tego autora
medea pisze: > O, to brzmi nieźle. Jak się do tego zabrać? Rozmrozić? Dodać trochę > oliwy? Jak długo zapiekać? W jakiej temperaturze? Robię większość rzeczy na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kiszenie a kwaszenie2011-07-28 09:45:58 | Bbjk inne posty tego autora
W dniu 2011-07-28 11:43, Bbjk pisze: [...] przepraszam, dawno nie pisałam na grupy, coś z kodowaniem nie tak. -- Bbjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przygotowania do świąt...2011-12-21 07:02:03 | Bbjk inne posty tego autora
W dniu 2011-12-20 21:42, medea pisze: > Bynajmniej nie chodzi mi tylko i wyłącznie o superekskluzywne > restauracje. Czasami bardzo dobrze i o wiele lepiej można zjeść w > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kompot z suszu2011-12-22 00:49:08 | Bbjk inne posty tego autora
W dniu 2011-12-22 01:42, Paulinka pisze: >>> A co s+ię temu płynu (jak Misiu od Barei) stanie, jak go się poda w >>> szklance/filiżance/kubku? Smak zmieni, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sernik wiedeński BBjk :-)2006-09-29 16:44:46 | BBjk inne posty tego autora
One troszkę opadają, ale jak się potrzyma w piekarniku chwilę po wyłączeniu, to mniej. Dobrze jest okroić brzeg, wtedy opada rownomiernie i w sumie nie widać, że opadł. No i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sernik wiedeński BBjk :-)2006-09-29 17:17:28 | BBjk inne posty tego autora
maślak napisał(a): > Pewnie szatę koronacyjną przetykaną suszem lawendowym i koronę w kolorze > bananowym. > Tak, tak. Pomniki się zmieniają, a metody te same. > Tamta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kutia2006-12-11 21:13:33 | BBjk inne posty tego autora
BBjk napisa¸(a): > Smak miodowo-orzechowo-zboýowy, miodem reguluje siŤ stopieÄ s¸odkoćci. ^^^^^^^ Makowo. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OT co wolŤ -> Re: KONKURS SWIATECZNY2006-12-13 21:30:24 | BBjk inne posty tego autora
BBjk napisa¸(a): > Aha :D No dobra, powiem wyraniej: a myćla¸ać, ýe mwi¸am o czymć innym? Mwi¸am, pos¸ugujc siŤ Twoj poetyk o tym, ze wolŤ to, co jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szlag tarfił buraki2006-12-23 16:06:06 | BBjk inne posty tego autora
Gosia Plitmik napisał(a): > BBjk napisał(a): > >> nie bój nic. Spróbuj, jak w smaku dobre, to ok. > Jezuuuu, mam z ta plesnia zjeśc???Ja mam małe dzieci. Ide ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia