Szukana fraza: Autor: "PEPE" <p...@p...fm>
Znaleziono: 240 wiadomości
2004-12-17 23:59:20 | PEPE inne posty tego autora
stracona sprawa... trzeba umieć płacić za błędy jak facet, a nie szukać usprawiedliwienia wśród tych, które się lekceważyło, poniżało, olewało... więcej dojrzałości ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: trzesienia ziemi w swieta2004-12-30 23:20:53 | PEPE inne posty tego autora
> czy to jakies ostrzezenie dla niechrzescijan i chrzescijan spedzajacych > swieta na plazy zamiast przy stole rodzinnym czy o co chodzi? rozwiń ten wątek! może być naprawdę ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Dla smakoszy piwa2004-04-03 09:00:23 | PEPE inne posty tego autora
no jak można tak marnować piwo? pepe -- PEPE http://pepe.krakow.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dla smakoszy piwa2004-04-03 09:13:33 | PEPE inne posty tego autora
> Piwa jest naświecie dużo i jest niedrogie. > > Władysław haha! dobra kontra! :)) mimo wszystko utrzymywać będę, że piwo służy do picia a nie do jedzenia... pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
mięso na soli...?2004-04-25 20:39:17 | PEPE inne posty tego autora
od dawna przyrządzam kuraczaka na soli (dla nie zorientowanych - kilo soli wysypać na blachę, kurczaka lekko przyprawić i położyć na tej rozsypanej soli - piec około ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mięso na soli...?2004-04-25 21:11:18 | PEPE inne posty tego autora
hmmm...wynika z tego, ze jednak musze chyba zaryzykowac z tym schabem :)) pozdrowienia! pepe -- PEPE http://pepe.krakow.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z wołowiny2005-01-02 00:13:10 | PEPE inne posty tego autora
Użytkownik "Beatka" <b...@g...pl> napisał w wiadomości news:cr79mo$ji5$1@inews.gazeta.pl... > witam wszystkich > > przez przypadek (!:) kupiłam super ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z wołowiny2005-01-02 01:16:25 | PEPE inne posty tego autora
> Bogu dzieki ze Meksykanie malo (chyba) czytaja ta grupe... > :) hehe! fakt! może to i lepiej... to tak, jakby się dziwili Francuzi z powodu naszej fasolki po bretońsku, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z wołowiny2005-01-02 12:56:54 | PEPE inne posty tego autora
> Bardzo mi sie podobaly Twoje zdjecia - Seria twarzy jest naprawde > wysokiej jakosci fotografika, a i inne zdjecia sa ciekawe i ciekawie > zaprezentowane. Gratuluje ciekawej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
suszone grzyby...co zrobić?2005-01-15 14:31:43 | PEPE inne posty tego autora
obdarowano mnie suszonymi grzybami (tak na oko trzy, cztery garści) ot, taki dar od serca... jak to najlepiej spożytkować? w tej dziedzinie mam zerowe doświadczenie podpowie mi ktoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia