Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-08-03 21:39:43 | eM eL inne posty tego autora
Andrzej Podraza <a...@k...com> napisał(a): > Witam grupowiczów. > > Co do innych dań to sie nie wypowiadam bo nie jestem ekspertem, jednak co do > tortilli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-03 21:52:30 | eM eL inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a): >> Eskimosi umieraja w temperaturze 10-15 C°. E tam... Moj wspolpracownik - czystej krwi Innuit, zarowno On jak i jego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano OT2004-08-04 00:45:21 | eM eL inne posty tego autora
Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisał(a): > No i, co gorsza, wilgotnosc duza A poprzednie kilka lat byly podobo > lepsze pod tym wzgledem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano OT2004-08-04 00:45:26 | eM eL inne posty tego autora
Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisał(a): > No i, co gorsza, wilgotnosc duza A poprzednie kilka lat byly podobo > lepsze pod tym wzgledem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-04 09:06:56 | eM inne posty tego autora
No to dodam kolejne dwa grosze, bo bardzo mi ten watek sercu przypadl :-). Po pierwsze, wydaje mi sie ze to retro nieustannie jest w modzie (jupi, jupi!), stąd zwykla kawa rozpuszczalna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-04 09:16:05 | eM inne posty tego autora
"Sowa" pisze: > Tak - kopać dołki i robić z nich "piwniczki" Taką piwniczke > odpowidnio izolowano kłączami i łodygami po ziemniakach i słomą - co > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano [OT]2004-08-04 09:59:45 | eM inne posty tego autora
"Ivan" przyznaje sie: > Kiedyś miałem trochę wspólnego z reklamą, pamiętam jeden > przypadek, gdzie potrzebne były ładne marchewki, niestety żedne z > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-04 11:20:39 | eM inne posty tego autora
Ale "Sowa" tez napisala: > w wyniku hodowli masowej Wiedzialam, ze wiedzialas :-))) eM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciekawy artykul...2004-08-04 12:51:52 | eM inne posty tego autora
Nie rozumiem akapitów o sushi. Zaczyna się od "swietnie sie wpisalo w kulturę masową", a jednak pozostaje daniem elitarnym (dostępnym tylko w Warszawie, w "menu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciekawy artykul...2004-08-04 12:54:00 | eM inne posty tego autora
"eM" pisze: > Swoja droga trochę szkoda, ze zamiast posląś kuchnię upowszechniać (...) Przez "posląś" rozumiem "polską" (probowalam gwarą :-p) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia