Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-08-06 14:07:02 | eM inne posty tego autora
"Paul Urstein" pisze > Najbardziej mi sie podoba to ziarno blotem napeczniale.... Mi tez, zwlaszcza jak jest mróz :-P No zobacz, co narobiles: nie moge przestac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nowe menu dla slowika2004-08-06 15:35:08 | eM inne posty tego autora
"Paul Urstein" pisze: > Ale tej brudnej wody, skoro jest zamarznieta to powinien byc kawalek! :-))))))) lyk lodu - tak jest trrragiczniej, to sie chyba w poezji prawdziwej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nowe menu dla slowika2004-08-06 16:25:22 | eM inne posty tego autora
"Paul Urstein" przyznaje: > Dobilas mnie tym "oksymoronem" > Ide na lyk... No patrz, jaka ironia, jaki paradoks! Bo ja wlasnie wracam od zródel ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wietnamskie pho?2004-08-07 20:04:33 | eM eL inne posty tego autora
gregorius <i...@m...internetdsl.pl> napisał(a): > Witam > Przepis brzmi bardzo apetycznie,mam tylko dwa pytania. > - kluski pho. Czy mozna prosic o przepis na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [REQ] Przepis na sos Jack Daniel's2004-08-08 18:05:31 | eM eL inne posty tego autora
Tito <t...@p...com> napisał(a): > Czy znacie ten przepis? > Podobno jest pilnie strzeżoną tajemnicą Fridays-a. Tak, sosy z burbonem to w ogole potwornie strzeżona ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: z jakiej śmietany krem/piana?2004-08-08 18:58:32 | eM eL inne posty tego autora
ladies_view <l...@p...onet.pl> napisał(a): > Własnie obejrzałam na BBC Prime przygotowanie musu czekoladowego. Prezenter > uzył smietany, którą ubił ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [REQ] Przepis na sos Jack Daniel's2004-08-08 20:02:02 | eM eL inne posty tego autora
Tito <t...@p...com> napisał(a): > Dzieki, ale nie wiem czy przeczytales komentarze na tej stronie osob które > skorzystały z tych receptur. > Sądząc po komentarzach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
polska kuchnia powojenna - epoka gierkowska2004-08-09 12:46:45 | eM inne posty tego autora
W przyplywie porannej energii i wyraznym odplywie zmyslow i jakiegokolwiek sensu, postanowilam urządzic urodzinowa impreze dla ulubionej przyjaciolki, ktora podobnie jak ja przyszla na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: polska kuchnia powojenna - epoka gierkowska2004-08-09 12:54:59 | eM inne posty tego autora
"eM" (ja) pisze: > moze jednak do schaboszczaka wystarczy pajda chleba, dzem? tanie > szare mydlo Mydlo do schaboszczaka z pajdą chleba? ;-) Sie rozpędzilam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: polska kuchnia powojenna - epoka gierkowska2004-08-09 14:24:43 | eM inne posty tego autora
"glowny konsultant" poucza i pyta: > Ale ad rem, jaki posiłek masz na myśli? śniadanie, obiad... itepe Wiec, defilade, marsz, zlozenie wienca i dlugie akademie, a potem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia