Szukana fraza: Autor: "morghul" <t...@o...pl>
Znaleziono: 130 wiadomości
2005-12-11 10:26:20 | morghul inne posty tego autora
Ale świetnie smakuje z wódką :). 100ml RedBulla i 50 wódy a do tego troche lodu. Uwaga: zawałowcom nie polecam ;). -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciastka - mój pierwszy raz.... ;))2005-12-11 10:33:44 | morghul inne posty tego autora
> 1. Jak długo i jak (zamknięte szczelnie, "nieszczelnie", czy luzem - np na > dużym talerzu) można przechowywać takie ciastka? Zależy jakie. Drożdżowe pawnie po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [Po archiwum] Panierke gruba, chrupiaca dobra chce :)2005-12-11 10:41:30 | morghul inne posty tego autora
Mąka, jajko, buła, jajko, buła. Ja zawsze doprawiam też jajko, sól, pieprz i coś jeszcze, zależdy do czego panierka. Dobrze dociśnij bułke jak ktoś już napisał, nie odpadnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cannelloni2005-12-11 10:43:46 | morghul inne posty tego autora
A ja z gotowanym kurczakiem, zmielonym, jajko do tego, troche bułki i dużo przypraw, bardzo dużo... pieprz, pietruszka i estragon. Mniam :) Ide obiad robić zaraz :P -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dziekuje wszystkim2005-12-11 17:26:26 | morghul inne posty tego autora
To daj znać jak efekty :P -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa chlebowa -Ja wiem - jestem ze Śląska2005-12-14 00:18:17 | morghul inne posty tego autora
> i dziekuje za knoblauchy :) > (jezeli toto to toto) To to :P -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: uszka z mrożonymi grzybami?2005-12-15 01:20:41 | morghul inne posty tego autora
Jesli były szczelnie zamknięte to czemu nie. Ja przeciwwskazań nie widze :) -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cudne pierniki, co sie zawsze udaja2005-12-15 01:24:30 | morghul inne posty tego autora
Dziękujemy, może skorzystam w weekend. Myślicie że zdążą "dojrzeć"? P.S. Kodowanie sobie ustaw bo nadajesz w UTF-8 -- morghul [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie pierniczki2005-12-15 01:29:00 | morghul inne posty tego autora
> Cukier usmażyć na patelni, potem ostrożnie! dodawać wrzącą wodę. Na koniec > przyprawy i miód. > > Tak przygotowany karmel dodać do posiekanej wcześniej mąki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karnaś Krzysztof2005-12-15 01:37:45 | morghul inne posty tego autora
Późno już i się czepiam (myślę ze słusznie) ale ten twoj post wygląda jak kupa za przeproszeniem. Nie można było tego pociąć odpowiednio? Nie można było sensownego temata ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia