Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: e...@a...com (Evajp)
Znaleziono: 137 wiadomości





Re: Sztuka podawania

2000-05-22 14:04:08 | Evajp inne posty tego autora

>Czy podzielilibyscie sie swoimi sztuczkami w tej kwestii??? Na przyklad >jak podawac potrawy z sosami? Ja zawsze mam problem czy sosem polac czy >najpierw sos a potem reszta. ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sztuka podawania

2000-05-22 16:06:38 | Evajp inne posty tego autora

>Ja sosjerki, wazy i polmiskow nie posaiadam (na razie brak funduszy), ale tez >staram sie to wszystko oddzielnie podawac. Zawsze mozna cos "przysposobic" - >np. na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sztuka podawania

2000-05-22 16:12:58 | Evajp inne posty tego autora

> Praktyczne, zwlaszcza jak sie ma wybrednego boksera, ktory je tylko psie >zarcie. moj pies to artysta, dasz mu hamburgera z McDonalds, to potrafi wyciagnac kiszone ogorki ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sztuka podawania

2000-05-23 17:19:06 | Evajp inne posty tego autora

>Ale co to ma ze mna wspolnego? Z gara nie podaje - po to wlasnie probuje >adoptowa Nic z toba nie ma to wspolnego. Podalam przyklad ze czasami serwowanie z gara jest tez ok i nikt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bita śmietana

2000-05-31 16:58:22 | Evajp inne posty tego autora

> >Mongołowie piją herbatę z masłem. I z solą. I to nawet nie jest takie >wstrętne, jak sie wydaje ;-) > >Krycha z opisu brzmi obrzydliwie, ale dla niektorych kura w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: meble kuch. - jakie macie?

2000-06-01 14:53:28 | Evajp inne posty tego autora

> - słyszałem, że jest to materiał bardzo nietrwały i że >przy bardzo ostrożnym użytkowaniu wytrzymuje jedynie parę lat... co o tym >sądzicie? nie wiem co to znaczy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak jest z dieta Montignac?

2000-06-05 14:21:09 | Evajp inne posty tego autora

>Ja tez wczoraj weszlam na wage, a za miesiac urlop nad morzem. Mam 30 kilo >za duzo :))))))))) > >-- jak za miesiac, to jeszcze masz czas... na zakup nowego stroju do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Przypalone mleko

2000-06-06 16:22:32 | Evajp inne posty tego autora

>Jak wypiłem kiedyś kubek mleka prawie >prosto od krowy. Prawie bo wydojonej do wiadra i ja z tego wiadra. Bez >odcedzania. Mleko miało naturalną piankę. I było pyyyyyycha ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kuchnia bawarska

2000-06-06 18:37:15 | Evajp inne posty tego autora

>Nie zebym sie czepial, ale moze lepiej uzywac polskich nazw Pasawa i Las >Bawarski? :-) Bylem tam, jest pieknie, ludzie smacznie jedza, piwo >rewelacyjne. czekamy na przepisy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kebab, czy kebap?

2000-06-09 15:40:34 | Evajp inne posty tego autora

>Ostatnie B w tym zestawie czytane jako "P" >przeniosło się jako P (fonetycznie) do nazwy. >Podobnie jest z Ksero / Xero > i podobnie jak z jablko zrobilo sie japko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 14