Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Smardze

2014-05-20 17:45:11 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> Więc sprzedają pod nazwą "nesperars", hiszpańską. Bo go z Hiszpanii do >>>> tej Biedronki przywieźli. Pierwszy raz widzę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-21 14:45:14 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisał: >>>> W tej Biedronce położyli to obok słoików z przecierem jabłkowym. >>>> Takim do szarlotki. >>> No przecież jabłuszka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-26 00:55:38 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>>> Otworzyłam w końcu ten słoiczek, spróbowałam i stwierdzam, że nadal >>>>> nie wiem, do czego dodać. Fajnie wyglądają z tymi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-26 00:58:31 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Trochę się boję- bo polędwiczka w marchewce jest dość sucha. Pstrąg w >> warzywach przeciwnie. Czy na takiej mokrej masie zapiecze się chleb ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-26 12:35:59 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Jeśli chodzi o efekt wizualny, to może lepiej ponacinać całość, >> rozciągnąć, a na koniec poprzeplatać? Pstrąg w sieci, to lepsze >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 12:58:22 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Postanowiłem użyć do schabu. Zawijanego. Kotletowo rozbite kawałki >> schabu posypałem utłuczonym zielem angielskim. Tu nie wolno sobie >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 18:31:13 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> Postanowiłem użyć do schabu. Zawijanego. Kotletowo rozbite kawałki >>>> schabu posypałem utłuczonym zielem angielskim. Tu nie wolno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 18:35:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: > Tak! Papryka, także, a może szczególnie ostra, znakomicie łączy się > z ananasem. Ale nie tylko. Można jeść, jeśli ktoś lubi, jak ja, owoce > z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-28 18:43:40 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Heh... znalazłam bardzo podobny, ze szczegółową instrukcją >> krok po kroku :) >> Nie ukrywam, że pomysłowe :D >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 20:57:28 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Farsz w sensie nieśpliki i inne trele morele w zawiniątku? Jest coś >> takiego, jak "schab ze śliwką". Potrawa, która znalazła się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 50 ... 90 ... 200