Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: waldemar <w...@t...de>
Znaleziono: 197 wiadomości





Re: Holenderskie ?limaki serowe [P] - polecam

2005-03-09 17:24:45 | Waldemar inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: >>>>Na podstawie przpisu znalezionego w kalendarzu Knorra zrobiłam wczoraj na >>>>kolację te ślimaki - są naprawdę pyszne. Jeśli ktoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rösti, czyli roesti

2005-03-09 17:34:31 | Waldemar inne posty tego autora

eM wrote: > "'madzik'" pisze: > > >>Wiesz co, chyba jak utrzeć surowe, to wyjdą "grube" placki >>ziemniaczane, nie? ;-) > > > No ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi z miesem

2005-03-09 17:37:10 | Waldemar inne posty tego autora

Tusia wrote: > jaki jest najlepszy przepis?:> smakujący. Ponieważ niektórzy ze słodyczy lubią śledzie, a inni schabowe, jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie nie dostaniesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co sie dzieje ze smalcem?

2005-03-09 18:01:31 | Waldemar inne posty tego autora

batory wrote: > Czy też innym tłuszczem, na którym smażę? Chodzi mi o głęboki tłuszcz. Czy > on chociaż częściowo wyparowywuje w trakcie smażenia? No bo chyba nie wsiąka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi z miesem

2005-03-09 18:25:23 | Waldemar inne posty tego autora

c...@p...onet.pl wrote: >>smakujący. Ponieważ niektórzy ze słodyczy lubią śledzie, a inni >>schabowe, jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie nie dostaniesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co sie dzieje ze smalcem?

2005-03-09 18:30:54 | Waldemar inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > > no jasne, ze wsiakl! wsiaka wiecej, jak tluszcz jest nie o > dokladnej temperaturze, powyzej ktorej juz raczej nie chce > wsiakac ;)) to jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi z miesem

2005-03-09 19:37:19 | Waldemar inne posty tego autora

batory wrote: > To może spróbuj na gotowanym mięsie wołowym? Przeważnie tak spożytkowywuję > mięso z rosołu (tzn. na farsz, co prawda częściej do naleśników, bo z nimi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi z miesem

2005-03-09 20:11:39 | Waldemar inne posty tego autora

>>Znam to oczywiście, metoda tradycyjna. Niestety gotowanego i potem >>pieczonego moja rodzina wogóle nie trawi. >> > > Pierogi pieczesz? Bo ja gotuję > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciastka Kruszyny - pytanie

2005-03-10 12:15:19 | Waldemar inne posty tego autora

Kamil Raczynski wrote: > "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> nakibordził(a): > > >>To podziel się nią z innymi. >>;-) > > > Że niby ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak uniknąć puszenia?

2005-03-10 12:30:46 | Waldemar inne posty tego autora

Kasia wrote: > Witam wszystkich. > Kochani, może ktos ma jakis patent na to jak gotowac np, bigos, gołąbki, > fasolke aby potem nie puszyło do bólu? jestem po pół rocznej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 ... 20