Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2002-10-31 07:46:33 | waldek inne posty tego autora
============ Mozna tez skrawki miesa dodawac do roznych salatek (tak jak tunczyka). waldek ============ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żeberka wędzone2002-10-31 08:06:22 | waldek inne posty tego autora
============ Nie, jednak zurek waldek ============ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żeberka wędzone2002-10-31 08:36:00 | waldek inne posty tego autora
============ Oj, narobila mi w garach tymi zeberkami. Mialy byc golabki, a skonczy sie zurkiem... waldek ============ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o naleśniki2002-10-31 08:43:53 | waldek inne posty tego autora
============ Wydaje mi sie, ze dziurki robia sie wtedy, gdy ciasto jest "za mokre", albo lane na patelnie zbyt grubo. Wtedy, poczatkowo, zamiast smazyc sie i od razu sciac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żeberka wędzone2002-10-31 08:56:50 | waldek inne posty tego autora
> sila tej grupy jest przytlaczajaca ;)) ============= Juz nie raz sie o tym przekonalem. Tylko zal tych przygotowan, planowan, zakupow... Ale jaka radosc z improwizacji. A takie danie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o nale¶niki2002-10-31 09:06:25 | waldek inne posty tego autora
============ Moze to byc powietrze. Ale ja nigdy nie odstawiam ciasta, a dziurki robia mi sie bardzo rzadko. Stad owa bardzo naukowa proba rozwiazania trudnego problemu. Jest pare wyjsc: 1. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o nalesniki2002-10-31 09:18:17 | waldek inne posty tego autora
========== O, ki. Czekam. waldek ========== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o nale¶niki2002-10-31 11:05:26 | waldek inne posty tego autora
> "Starannie", starannie... ;))))) ============= To staranne opakowanie jest bardzo intrygujace. Moze opublikujesz jakies foto? waldek ============= [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boska zalewajka Kaski (obiecana Waldkowi)2002-10-31 11:18:50 | waldek inne posty tego autora
> 15-20 dag wedzonego, dosc tlustego surowego boczku ============= Dzieki serdeczne Dzis jednak zrobie mala modyfikacje. Jak poczytasz posty "zeberka wedzone" o cztry kroki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o nale¶niki2002-10-31 11:21:19 | waldek inne posty tego autora
============ Dzieki. Zajrze tam. waldek ============ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia