Szukana fraza: Autor: Chesky <c...@N...net.pl>
Znaleziono: 110 wiadomości
2005-09-22 21:31:37 | Chesky inne posty tego autora
bebekot napisał(a): > Dlaczego mleko UHT nie można przechowywać dłużej niż 48 godzin? Moi znajomi > często piją takie mleko po dwóch dobach przechowywania. Twierdzą, że w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co szczypie w serze? (żółtym)2005-10-01 13:43:22 | Chesky inne posty tego autora
Atunia napisał(a): > słodkawa, co więc szczypie w takim serze? Niedojrzały chyba jeszcze jest? dojrzalosc raczej nie ma nic do rzeczy. daje 90% ze to chemia spryskana tak cie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co szczypie w serze? (żółtym)2005-10-01 17:31:35 | Chesky inne posty tego autora
Atunia napisał(a): > Ale to w środku, w > dziurkach. Chemicznie ich chyba nie robią? ;) nie zdziwil bym sie.. - [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie ciasto po ceremonii pogrzebowej2005-11-04 15:09:43 | Chesky inne posty tego autora
MadziaK napisał(a): > bedzie obiad, ale co do ciast - nie wiem... bez dwoch zdan - murzynek. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Babka marcepanowa, przepis szukam2005-11-04 15:32:26 | Chesky inne posty tego autora
szukam przepisu na babke marcepanowa z rodzynkami(bakaliami), cos jak Edelmarzipan Stollen, Persipan Stollen - w niemczech to kiedys dorwalem. Swoja droga mozna takie babki dostac w Polsce? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Babka marcepanowa, przepis szukam2005-11-04 21:18:26 | Chesky inne posty tego autora
Waldemar napisał(a): > jak dorwałeś Persipan-Stollen to było to dość dawno, bo Persipan to był > produkt zastępczy marcepanu robiony z czegośtam, ale nie z migdałów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mój obiad na dziś:)2005-11-21 15:20:46 | Chesky inne posty tego autora
Jacek napisał(a): > Z uwagi na fakt że teraz ja gotuję ( żona 10 lat a teraz ja 10 lat ) to > codziennie mam dylemat co ugotować na obiad, może tak co jakiś czas się też > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciastka - mój pierwszy raz.... ;))2005-12-11 23:18:52 | Chesky inne posty tego autora
Małgorzata Porazińska napisał(a): > Dzięki za podpowiedź, to będą kruche ciastka (na szczęście ;)) !! > Pozdrawiam, > Niss jesli kruche - to w suchym, w nisko wilgotnym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: biszkopt - czy mozna mrozic?2005-12-13 23:15:46 | Chesky inne posty tego autora
owaga napisał(a): > Mam nadmiar ciasta biszkoptowego- z maki bezglutenowej. Dziecko mi w calości > tego nie zje, a poniewaz nie moze jesc innych chcialabym polowe zamrozic jej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: truskawki na obiad2005-05-15 17:11:48 | Chesky inne posty tego autora
j...@p...onet.pl napisał(a): > Przejrzalam przed napisaniem na grupe. Nie znalazlam po prostu nic co by mnie do > konca uszczesliwilo :) mnie ostatnio uszczesliwilo cos takiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia