Szukana fraza: Autor: "Art(Gruby)" <Art[Gruby]@icbleu.org>
Znaleziono: 222 wiadomości
2003-01-04 22:00:26 | Art(Gruby) inne posty tego autora
"slav" <s...@s...ca> wrote: >polecam ksiazeczke: >http://www.topsecretrecipes.com/tsrstore/ popstore2. htm > >pozdrawiam, > >Slav > Zmartwych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto Krysi Thompson - dopisek2003-01-04 22:03:00 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > >no to ciasto juz ma nazwe wobec tego...tylko KTO bedzie tlumaczyc >dlaczego sie tak nazywa???? >a po co Ci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pastis???2003-01-04 22:11:59 | Art(Gruby) inne posty tego autora
"skie" <s...@p...onet.pl> wrote: >Czy ktos wie co to jest pastis? w dzisiejszych "wysokich obcasach" Agnieszka >Kreglicka podaje przepisy na sosy do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto Krysi Thompson - dopisek2003-01-04 22:13:50 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > >a co chcesz? >Trys >K.T. - starannie opakowana > Tradycyjnie : Sledzia i setke... ;-))))) Art(Gruby) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pastis???2003-01-06 13:59:07 | Art(Gruby) inne posty tego autora
w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote: > >Absynt jak sama nazwa wskazuje zawiera piolun. Pastis jest likierem >anyzowym. > >Wladyslaw Oooops... ;-))) Art(Gruby) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy Magda do nas wróci ?2003-01-19 16:02:28 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: >On Sun, 19 Jan 2003 15:33:55 +0100, "Jola L-L" ><j...@i...pl> wrote: > >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zaparzyć dobra kawe?2003-01-19 16:13:49 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > >ale CO Wam ta pianka daje? lepszy smak kawy? czy co? ja jestem >kobieta prosta , o prostym smaku i kawe lubie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nowomowa kulinarna2003-01-19 16:16:08 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: >On 18 Jan 2003 23:27:12 +0100, b...@i...com.pl (Barbara >Czaplicka) wrote: > >>coby nie bylo, ze to OT :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Soda a proszek do pieczenia2003-01-19 16:19:08 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: cut > >jest tu jakis fachman od tego? > >Trys, pierzasty aniol >K.T. - starannie opakowana > Google ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rilettes, pardon - OT2003-01-19 16:25:21 | Art(Gruby) inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > > > >pewnie tak, a ja zacieram rece na mysl o rillettes...moze tym >razem zakupie "na wynos". acha ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia