Szukana fraza: Autor: "Anna Sheridan" <a...@o...com.au>
Znaleziono: 194 wiadomości
2001-09-16 03:15:06 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Katarzyna T. Nowak <k...@p...wp.pl> wrote in message news:9nvemo$3qm$1@news.onet.pl... > Sa w hipermarketach, a szef kuchni Amarone, b dobrej wloskiej restauracji > robi tak: ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie zapiekanka z czerwona soczewica2001-09-16 14:09:25 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Waldemar Krzok <5...@t...de> wrote in message news:3BA4894F.922AAB01@t-online.de... > > > Hej ludziska i ludzinie, > > > > Będę robił jutro, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Fudge2001-09-16 14:33:05 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Podaje dwa przepisy na fudge, jeden sprawdzony z bialej czekolady, drugi karmelowy, niesprawdzony, podaje ku ciekawosci, bo na moj rozum powinien smakowac troche jak krowki. Uwaga ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Fudge2001-09-17 13:10:02 | Anna Sheridan inne posty tego autora
> > o matko! toz to bomba weglowodanowa! > brrrrrrrrrr.... Tak! Ale i robisz to raz okolo wielkiejnocy - a nawet to troche przypomina polewe mazurkowa... Ja zrobilam raz, na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Salatka z soczewicy2001-09-17 15:52:48 | Anna Sheridan inne posty tego autora
skladniki: 2 szklanki ugotowanej i odcedzonej soczewicy 3 lyzki octu (wiecej jak kto lubi ostre) 2 lyzki oliwy lyzeczka soli 1 srednia cebula drobno pokrojona (ja uzywam hiszpanskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Fudge2001-09-18 14:26:44 | Anna Sheridan inne posty tego autora
I> > A jak się ma glukozę w stanie sypkim, to jak ją z wodą połączyć? To > znaczy w jakich proporcjach? > Powiem szczerze - nie wiem. Ale nie dodawalabym wody wogole, bo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaka sie wam kuchnia marzy?2001-09-18 23:11:50 | Anna Sheridan inne posty tego autora
MechaGodzilla <m...@n...pl> wrote in message news:9o5lk8$kcu$1@news.tpi.pl... > > > ja za oknem mam li i jedynie gołębie. > A u mnie w krzaku pod sciana przy patio ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy macie slabosc do...2001-09-19 13:43:41 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Waldemar Krzok <5...@t...de> wrote in message news:3BA7A3E9.3AAA1EC8@t-online.de... > > > droższe od tych masowych. Definicja "zdrowej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cafe Za Słupem2001-09-20 16:14:18 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Jerzy <0...@m...pl> wrote in message news:9oahb0$e3m$1@sunsite.icm.edu.pl... > [...] > > Moj stary ... > Ania, wstydź się. I czerwień. > Pamiętasz Jader? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cafe Za Słupem2001-09-21 11:25:13 | Anna Sheridan inne posty tego autora
Dorota Bugla <b...@a...krakow.pl> wrote in message news:9ocvgb$no5$1@info.cyf-kr.edu.pl... > > a to cialo kolezanek smakuje skrucha? > a jaki to dokladnie smak jest? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia