Szukana fraza: Autor: Nikodem Kuźnik <n...@W...albatros.gliwice.pl>
Znaleziono: 127 wiadomości
2003-03-11 18:14:50 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Nikodem Kuźnik wrote: > margola & zielarz wrote: > >> list zamieszczony powyzej wyslalam na adres rektoratu uczelni. >> >> Margola > Znajac rektoraty ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sprzedaję książki z chemii i biochemii [REKLAMA]2002-11-07 17:50:14 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Witam! Sprzedaję poprzez Allegro parę ciekawych książek z chemii i biochemii, które mogą zainteresować przyszłych farmaceutów i lekarzy: 1. Chemia organiczna dla studentów ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
sprzedaję książki z chemii i biochemii [REKLAMA]2002-11-07 17:50:14 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Witam! Sprzedaję poprzez Allegro parę ciekawych książek z chemii i biochemii, które mogą zainteresować przyszłych farmaceutów i lekarzy: 1. Chemia organiczna dla studentów ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.farmacja
Re: Woda2002-10-10 15:48:51 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > On Wed, 09 Oct 2002 13:26:46 +0200, waldemar z domu > <w...@t...de> wrote: > >>tpi wrote: >> >>> Woda mi sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Woda2002-10-11 20:24:25 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >>>>zje?? z keczupem i kawa?kiem chleba. TAka przypalona woda jest bardzo >>>>zdrowa i smaczna. >>>> >>>>Waldek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zdrowe żywienie2002-10-18 19:38:26 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Mietek wrote: >> Czy ktoś z Państwa mółby podzielić się linkami do stron zawierających >> > dokładne tabele kaloryczne, lub w ogóle linkami do ciekawych stron o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
owoc KAKU2002-10-27 15:35:51 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Witam! Widziałem niedawno w makro owoc kaku - wygłądał trochę jak skrzyżowanie pomidora z papryka, miał jasnożółtą skórkę. Ktoś to zna? Jak to smakuje? Można z tym zrobić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety sojowe .2002-10-28 19:19:00 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
Art wrote: > Witam . > Co zrobic zeby podczas smazenia nie pily tyle tluszczu .? > > Artek Z tego co przeczytałem w książce Herve Thisa 'Kuchnia i nauka' oraz z mojego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wędzony łosoś2002-10-28 19:49:43 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
walkie wrote: > PLaga z tym lososiem? W ciagu ostatniego tygodnia 3 osoba pyta sie o > lososia. Archiwum dostepne jest na onecie na przyklad. > > -- Wędzony łosoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smazenie ryby2002-11-03 15:36:31 | Nikodem Kuźnik inne posty tego autora
zbmb wrote: > prosze o podanie sposobu na smazenie zamrozonej oraz swiezej ryby > tak aby podczas smazenia sie nie rozpadala... > serd > pozdr > maciej Mozesz spróbowac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia