Szukana fraza: Autor: "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid>
Znaleziono: 347 wiadomości
2004-12-04 02:59:20 | Kyllyan inne posty tego autora
>> > * aż strach pomyśleć co będzie się działo jak zaczniesz odżywiać się > normalnie. 1200 kal. to głodówka. > Jak z zębami ? bo na dietach wyniszczających ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Moja dieta part ... :)2004-12-06 09:05:01 | Kyllyan inne posty tego autora
> jak widać jest na tej grupie parę osób, którzy potrafią każdą rozpoczynającą się dyskusję sprowadzić do durnych pyskówek. -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Zahamowanie spadku wagi2004-12-10 12:55:44 | Kyllyan inne posty tego autora
którego przekroczenie nawet o dwa uderzenia > wprowadza deficyt tlenowy (czyli zanik spalania tkanki tłuszczowej). Teraz Ty piszesz bzdury. Tylko bardzo ostry bieg (sprint) jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Masa miesniowa2004-12-10 12:57:25 | Kyllyan inne posty tego autora
> Poradźcie jaka dietę zastosować, żeby moc była ale bez przyrostu > mięśni > niestety, to sie nie da ;-) -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński Gdańsk, GG ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: co to PIGWA ?2003-09-23 11:36:08 | Kyllyan inne posty tego autora
> > >. Owoce pigwowca mają bardzo dużo pektyn, więc galareta wychodzi > > twarda. > > > Michał > > > > > Pigwowiec to jednak nie pigwa > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co to PIGWA ?2003-09-23 18:42:56 | Kyllyan inne posty tego autora
> a poza tym to czy ma to znaczenie z czego te nalewke robi sie? > Ma! Nalewkę robi się z pigwowca. Z pigwy to można jedynie zrobić konfiturę, lub kompot. Pigwa to drzewo. Owoce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie otwierać - wirus2003-09-25 08:05:27 | Kyllyan inne posty tego autora
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jogurt naturalny domowym sposobem?2003-09-25 08:08:26 | Kyllyan inne posty tego autora
> Ja biorę litr mleka (jeśli woreczkowe, to przegotować) i > podgrzewam do temperatury ok 40 stopni (jak włożysz palec nie może > być za ciepłe). Można zagęścić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Olej z orzechow laskowych - OT2003-09-25 09:52:17 | Kyllyan inne posty tego autora
> nie napisales w jakim miescie. jak to nie napisal??? "Ktokolwiek, kto naprowadzi mnie na mozliwosc nabycia tegoz w Default City zaskarbi sobie moja wdziecznosc" chyba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pieczeń po sabaudzku2003-09-27 19:16:48 | Kyllyan inne posty tego autora
Wyjaśniła się przyczyna zatrucia tlenkiem węgla trzech francuskich strażaków w tunelu pod Mont Blanc, które spowodowało alarm i zamknięcie w czwartek na dwie godziny tej podziemnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia