Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Znaleziono: 1021 wiadomości
2005-03-08 09:39:32 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krotka" <z...@a...pl> > wiesz: > kiedyś jadłaś smakołyki raz na jaaaaakis czas ;) Jako dziecko jadłem znacznie więcej niz teraz, jeden sklep wedla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Blanszowanie cebuli2005-03-08 09:55:57 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === > Jest np. dodawana do śledzi o nazwie "wiejskie" i nie tylko. > > waldek > === Powiedz to mojej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Blanszowanie cebuli2005-03-08 10:06:37 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@p...pl> > Ewa (siostra Ani) N. wrote: > > >>Gdzieś wyczytałem, że robi się w celu wytracenia przez nia ostrego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wiosna i deser - OT2005-03-08 10:53:59 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> > Magdalena Bassett napisal(a): > > >U nas juz wiosna. > > Fuj. A u nas szczesliwie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Blok - taki jak tradycyjny tzn zapamiętany przeze mnie z dzieciństwa ????2005-03-08 10:58:37 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "..." <n...@m...maila> > A czy ktoś wie gdzie to cudo mozna kupic w Wawie? Od lat poszukuje TAMTEGO [...] Wedlowskiego już nie uświadczysz, była jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wielkanoc?:) grupowo2005-03-09 09:40:02 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > Oooo :) > > Pierz, zrumieniony Ktoś cię przypieka? Za co? ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciastka Kruszyny - pytanie2005-03-09 09:43:42 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Kruszyzna" <k...@g...pl> > Ja tylko pozwolę sobie na chwilę prywaty i napiszę, że moja teściowa to > najwspanialsza istota, jaką mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki szybki obiad dla 3 pracownikow budowlanych ?2005-03-09 09:50:06 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> > I półlitra, zeby sie dobrze przegryzly. Nic z tego nie będzie jeśli użyto dużo tłuszczu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 8 Marca2005-03-09 11:40:24 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Jerzy Kozłowski" <j...@o...org.pl> Przeczytalem "smakujcie" i tego bede sie trzymal.... Jakie zatem wolisz: gorzkie, słone, słodkie, kwaśne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Do moich frhancuskich kochanic2005-03-09 12:22:09 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Ireneusz P. Zablocki" <i...@t...de> > > Jestes calkowicie pewien tej nazwy? Google kompletnie nic nie wyrzuca w tym > > temacie, nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia