Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-05-24 07:02:53 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Aneta Baran napisała: > > Komu przyslac zakwasu zurkowego w sloiku? Mam tez w sloikach majowy, > > swiezutki szczaw z mojej laki (gory w Kotlinie Klodzkiej). > Mnieeeee ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sloiki2001-05-24 07:06:22 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett napisala: > (...) > Ogorki kroi sie w plasterki, w misce posypuje sola, pokrywa warstwa > kostek lodu i odstawia na 3 godziny. Nie pokrywałam lodem. Co to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-24 11:16:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
fghfgh napisal: > > głąbki w liściach chrzanu. Goście żyją ;-) > O wlasnie -kusi mnei zeby kiedys zrobic -bardzo sie róznia w smaku od > tych kapuscianych? Różnią ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-24 12:15:57 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
fghfgh napisał: > A co z duszeniem? tyle samo czasu? Chyba krócej, właściwie to ja wszystko robię na oko i nie pamietam. Wydaje mi się, że to było ok. 40 min. > i nadizenie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sloiki2001-05-25 07:15:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett napisala: > > > Ogorki kroi sie w plasterki, w misce posypuje sola, pokrywa warstwa > > > kostek lodu i odstawia na 3 godziny. > > Nie pokrywałam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-28 07:14:28 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Aneta Baran napisala: > Nie drażnić biednego wygnańca ;-) Zupa szczawiowa za mną chodzi od jakiegoś > czasu. Albo też botwinka, mniam... Wepcham trochę tego szczawiu w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A przepisik na smalczyk domowy, plizzz2001-05-28 11:49:25 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" napisala: > Ja robię tylko z cebulką... ale są tacy, co dodają jabłuszko i np. > majeraneczek... Hmm... Kiedyś zaryzykowałam z tym jabłuszkiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jeść, aby ... schudnąć, czyli czarodziejska zupa Dlugieeeeeeee2001-06-06 06:58:46 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
">iwr<" napisala: > > ... poniewaz enzym potrzebny do trawienia krowiego mleka zanika > > u ludzi po 25 roku zycia. > czy chcesz powiedzieć, że pice mleka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: odchudzanie2001-06-08 12:26:42 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Marcin Helinski napisal: > (...) > To moze jak sie rozpakujesz to bedziesz wyzsza... :))))) > (nie obrazaj sie, tak mi sie jakos nasunelo) Nie pomoże - to pewnie związane z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co podjadac ?2001-06-12 11:27:12 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
==wojmat== napisal: > kupuj wafle ryżowe O, właśnie - wafle ryżowe z żurawiną (taką do mięsa). Bardzo dobrze razem smakują :-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia