Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: Miod

2010-07-07 07:53:13 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 06.07.2010 19:59, schrieb JerzyN: > W dniu 2010-06-30 12:37, Bbjk pisze: >> Kasia pisze: >>> Co oni robia ze miod nie cukrzeje? >>> Podgrzewaja go niszczac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Miod

2010-07-07 12:35:42 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 07.07.2010 13:41, schrieb jureq: > Dnia Wed, 07 Jul 2010 13:32:35 +0200, Konrad N.S. napisał(a): > >> scukrza się i krystalizuje miód zależnie od pokarmu naturalnego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czemu beszamel/biały sos się nie zapiekł?

2010-10-10 17:39:23 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Tomasz Piasecki wrote: > Witajcie! > Zrobiłem wczoraj musakę (pycha!), z tym że wyszła nie do końca dobrze. Na > wierzchu powinien być zpaieczony sos beszamelowy/sos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fizyka w praktyce czyli czajnik elektryczny

2010-10-14 11:41:58 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 14.10.2010 12:20, schrieb kogutek: >> W tym poscie nie chodzi tylko o sama oszczednosc, ale sama sprawa >> ciekawi mnie z teoretycznego punktu widzenia. > Q=m x C x ( t1 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fizyka w praktyce czyli czajnik elektryczny

2010-10-28 14:04:50 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 21.10.2010 20:36, schrieb Aicha: > W dniu 2010-10-21 20:14, witek J pisze: > >> Od jakiegoś czasu nie ma juz muszki owocowej a jest wywilżna ;-) > > U mnie w kuchni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa rybna wegierska

2010-11-30 22:49:40 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Stokrotka wrote: > >>> (...)Celcjusza, >>> (...)Celcjusza, >> >> Szwedzką pisownię też chcesz zrewolucjonizować? > Nowa ortografia zakłada ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sól do kawy

2010-12-01 13:28:39 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

"Paweł B." wrote: > W dniu 2010-11-30 12:44, Ikselka pisze: > > Dodałabym pod koniec gotowania wody, a przed zaparzeniem kawy. Sól > zmiękcza >> wodę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cieciorka - zawsze twarda ?

2010-12-12 00:42:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

E. wrote: > Kupiłam cieciork. > Na opakowaniu stoi "po uprzednim namoczeniu gotować 10 min". Moczylam > cieciorkę jakieś 4 godz. Ugotowałam i ZONK - twarda jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noze ceramiczne

2010-12-12 00:50:18 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

konieczko wrote: > Tym sposobem wrocilismy do epoki kamiennej i nozy krzemionkowych. > No prawie, tylko noże robi się z dwutlenku cyrkonu, nie z krzemu. Z dwutlenku cyrkonu robi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noze ceramiczne

2010-12-12 15:34:25 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

wrote: > Użytkownik "jerzy.n" <d...@p...fm> napisał w wiadomości > news:ie0q35$v5l$1@usenet.news.interia.pl... >> Niech mnie ktoś podeprze w tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 60 ... 100 ... 104 . [ 105 ] . 106