Szukana fraza: Autor: "Grzegorz Wójcik" <g...@i...pl>
Znaleziono: 45 wiadomości
2002-08-08 07:52:46 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
Dyskusja o watrobkach przypomniala mi o gulaszu z serc drobiowych, ktory laaata temu jadalem w pewnej "restauracji" w czasach bardzo jeszcze realnego socjalizmu. Podpowiedzcie jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ksiazka kucharska2002-08-08 08:01:31 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
Nazywa sie "Kuchnia polska", ale tytul nie ma zadnego pokrycia z zawartoscia. Wydawca - Przeglad Reader's Digest - dla mnie autorytet wrecz zerowy. Autorzy - wiele nazwisk, o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakopiańskie kulinaria...(długawe)2002-08-20 10:46:08 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
A ja mam zupelnie odmienne zdanie :-( Nie znam (chyba) w/w restauracji, ale te ktore znam traca na jakosci z miesiaca na miesiac. Jestem w Zakopanem dosc czesto i zawsze mam klopot z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wczasy ochudząjąco relaksujące i proszę się nie śmiać!2002-08-21 07:33:03 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
> Poradźcie, gdzie by się wybrać na wczasy relaksująco - ochudzające i bez > drwin proszę - na każdego czasem przychodzi mus. http://www.jubilat.net.pl/ Znajoma wlasnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Raki - alkohol2002-09-09 21:09:47 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
Widzial ktos z gupowiczow moze gdzies w Polsce? To to samo co greckie ouzo, tyle ze tureckie. A moze jest jakas polska anyzowka? Pozdrawiam Grzegorz Wojcik [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sól do peklowania2002-10-07 11:26:00 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
> Soli zmiekczajacej mieso u nas dostatek. Mnie chodzi o typowa sol > [azotynowa] do peklowania, mozna taka kupic ale w workach 25 kg ;) > Taki worek kosztuje jakies marne grosze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na EIRAN - jaki?2003-01-27 11:36:30 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
> Zasmakowal mi w barach Tureckich EIRAN (czy jak sie to pisze) no i > wlasnie szukam przepisu... ayran sie pisze :-) przepis jest prosty: woda, jogurt 1:1, sol i pieprz. Problem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tłuszcz do frytkownicy2002-07-04 09:28:34 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
> Tak się właśnie zastanawiam... Czy nie sensowniej kupić jakiś stały > tłuszcz do frytkownicy, niż bawić się w przelewanie oleju... > Jakie są wasze doświadczenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zdobycze wakacyjne - Utensylia kuchenne2002-07-04 09:46:27 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
A ja z Turcji, pare lat temu przywiozlem chec otwarcia tureckiej restauracji i sie udalo. Czy to tez sie liczy? :-) Pozdrawiam Grzegorz Wojcik www.bereket.hg.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: śniadanka2002-07-11 05:14:28 | Grzegorz Wójcik inne posty tego autora
Ja najczesciej RedBull :-) Pozdrawiam Grzegorz Wojcik Użytkownik "zuzanna" <z...@m...pl> napisał w wiadomości news:aght0o$m6j$1@news2.tpi.pl... > co jecie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia